Fincanım yorumlarınızı bekliyor...

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
Falıma bakıp birşeyler yazarsanız memnun olurum.

$054.jpg $051.jpg $056.jpg $057.jpg $059.jpg $060.jpg $068.jpg

canım bi dileğin var sanırsam kırkikinci günde gerçekleşcek 41 gün sonra yani. uzun süredir sonucunu beklediğin bişey mi var ? eğer varsa olumlu olarak sonuçlancak. kalabalık kalabalık misafirler gözüküyo. taşınma veya iş değiştirme gibi bi durumun var. bi de sana bi yazı var nasıl diyim mail falan değil güzel bi yazı okuycan. sevinceğin bişiy. bu kadar canım. fala inanma falsız kalma demişler.:KK1:

Çok teşekkür ederim. Fincandaki köpek mi dilek anlamına geliyor? Ben köpek gördüm de fincan da. İstediğim bir dilek var vet, eşimle tekrar birleşip ayrı eve çıkıp evliliğimi sürdürmek. Ev değişikliğini buna yoralım mı? Bu güzel yazı kimden acaba? Ne zaman olabilir? Yakın mı yani? Eşim olabilir mi? Yani duygusal bir yazı mı?

Çok teşekkür ederim. Fincandaki köpek mi dilek anlamına geliyor? Ben köpek gördüm de fincan da. İstediğim bir dilek var vet, eşimle tekrar birleşip ayrı eve çıkıp evliliğimi sürdürmek. Ev değişikliğini buna yoralım mı? Bu güzel yazı kimden acaba? Ne zaman olabilir? Yakın mı yani? Eşim olabilir mi? Yani duygusal bir yazı mı?

yok dilek anlamına gelen köpek değil. ayı var fincanınızda o ayının dişleri dileğinizin gerçekleşme süresi hakkında. ev değişikliği kalbinizden geçirdiğiniz gibi olur umarım. yazının kimden olacağını veya ne zaman geleceğini görmedim ama evet duygusal bi yazı, aşkla ilgili bi yazı. sanırım eşinizdendir hayatınızda başkası yoksa

yok dilek anlamına gelen köpek değil. ayı var fincanınızda o ayının dişleri dileğinizin gerçekleşme süresi hakkında. ev değişikliği kalbinizden geçirdiğiniz gibi olur umarım. yazının kimden olacağını veya ne zaman geleceğini görmedim ama evet duygusal bi yazı, aşkla ilgili bi yazı. sanırım eşinizdendir hayatınızda başkası yoksa

İnşallah, hayırlısı.... Teşekkürler tekrardan.

Ya kızlar, benim fincanım neden bu kadar geride kaldı? hadi şu fincana bir el atın.

seni kırmak istemedim canım :) sen bi uğraş içindesin bişeyi çok istiyorsun çok çaba sarf ediyorsun ama tüm bu yaptıklarına değecek :) bi karar vereceksin ama zamanında vermelisin yoksa tehlikeli olabilir. yanınızda sizi anladığı sizi seven birisi var. sizi düğün gibi bi yere davet edecekler ya da tüm sırlarınızı açığa vuracaklar :)

seni kırmak istemedim canım :) sen bi uğraş içindesin bişeyi çok istiyorsun çok çaba sarf ediyorsun ama tüm bu yaptıklarına değecek :) bi karar vereceksin ama zamanında vermelisin yoksa tehlikeli olabilir. yanınızda sizi anladığı sizi seven birisi var. sizi düğün gibi bi yere davet edecekler ya da tüm sırlarınızı açığa vuracaklar :)

Teşekkürler. Sırrımı kim açıklayacakki? Bir yandı sır, bir yanda düğün, ilginç. Hangisi ki acaba? Benim yanımdaki beni anlayan kişi bayan mı erkek mi?Tehlike çanları ne bakımdan çalıyor?

Teşekkürler. Sırrımı kim açıklayacakki? Bir yandı sır, bir yanda düğün, ilginç. Hangisi ki acaba? Benim yanımdaki beni anlayan kişi bayan mı erkek mi?Tehlike çanları ne bakımdan çalıyor?

o kadarını bilmiyorum çünkü müneccim değilim canım :KK70: zaten mesajdada bahsetmiştim :)

Genel anlamda çok karışık bir falın var. Hayatın da, kafan da karmakarışık.
Eğer bu falı kapatırken bir dilek tuttuysan, bu dileğin olması başka kişilere bağlı.
İlişkinde problem var, sebep 3. bir şahıs..
Çevren sevdiğin insanlarla aranı açmak isteyen kişilerle dolmuş.
Biraz gözyaşı dökeceksin ama sonunda feraha kavuşacaksın.
Canım ben falında bir kadın gördüm, bu kadın yaşlı olduğu zaman, falına bakılan kişi evlyse erkeği elden gitmek üzere demek, ama ben yaşlı olarak görmüyorum o yüzden, bereket diye yorumlayalım.

Fazla tamah etmemek lazım tabi böyle şeylere, umarım hakkında hayırlısı neyse Allah’ım onu nasip eder.

Canım benim gördüğüm kadarıyla iki kadın tarafından mutluluğun engellenmiş ya da engellencek.Kadınlardan birinin isminde F harfi geçiyor.Uzak yerden misafirin gelicek sana bol bol nasihat vericek canını sıkacak.Aşk hayatında derin bir üzüntü gördüm.Ya bir ilişkin varsa kavga ve ayrılık var.Eğer yoksa geçmişteki biten ilişkini çok düşünüyorsun.Ve herkese sırrını anlatma.Çalışıyorsan iş yerinden çalışmıyorsan apartmanının içinde yüzüne gülüp arkandan konuşan insan var.

2.fincanı yorumladım bu arada.

Son düzenleme:
Canım benim gördüğüm kadarıyla iki kadın tarafından mutluluğun engellenmiş ya da engellencek.Kadınlardan birinin isminde F harfi geçiyor.Uzak yerden misafirin gelicek sana bol bol nasihat vericek canını sıkacak.Aşk hayatında derin bir üzüntü gördüm.Ya bir ilişkin varsa kavga ve ayrılık var.Eğer yoksa geçmişteki biten ilişkini çok düşünüyorsun.Ve herkese sırrını anlatma.Çalışıyorsan iş yerinden çalışmıyorsan apartmanının içinde yüzüne gülüp arkandan konuşan insan var.

2.fincanı yorumladım bu arada.

meliscim benimkini de yorumlar mısın?

Canım kafan çok karışık ve birine karşı karışık hisler besliyorsun. Bir gün bırakıp gitmek istiyorsun, bir gün tutulmuş seviyorsun.

Bir mülk var burada. Vasiyet ile mi geçecek, yoksa kendin mi alırsın bilmiyorum.

Kalabalığa giriyorsun, nişan ya da düğün.

Sende büyük bir nazar var. Yıldızın mı düşük? Çok nazar alıyormuşsun.

Yengeç burcu biriyle uzun süren bir iletişim var. Kim acaba bu yengeç burcu?

Kısa zamanda istediğin olacak. Üstüne gitme, zamanını bekle canım.

X