Börekler Fincan Böreği(Resimli)

vallaa ilk defa bi hamuru hazırlarken içine kaç bardak su konulacagını söyleyen bi tarif gördüm sevindim..hiç ayarlayamam hamurun kıvamını.. yarın deniycemmmm peynirli yapcam kahvaltıya..ellerine sglk cnmmm..

vallaa ilk defa bi hamuru hazırlarken içine kaç bardak su konulacagını söyleyen bi tarif gördüm sevindim..hiç ayarlayamam hamurun kıvamını.. yarın deniycemmmm peynirli yapcam kahvaltıya..ellerine sglk cnmmm..

afiyet olsun canımmm saol.............kaydirigubbakcemile5

yaptım fakat cok kabarmadı ya son hamurları koyarken onlar bıraz kabardı...
acaba bekletmemmı gerekıyordu...
bırde 2 bardak un yerıne 4 bardak un koymam gerektı cunku cok cıvık kalmıştı...
bır yerlerde bırşeyler yanlış sanırım ama goruntu aynıydı.)

yaptım fakat cok kabarmadı ya son hamurları koyarken onlar bıraz kabardı...
acaba bekletmemmı gerekıyordu...
bırde 2 bardak un yerıne 4 bardak un koymam gerektı cunku cok cıvık kalmıştı...
bır yerlerde bırşeyler yanlış sanırım ama goruntu aynıydı.)

zaten canım öyle aman aman kabarmıyor ama yağ iyce kızgın olmalı ben öyle koydum
hamur için bişi diyemiyorum yaff :bbo: ne bilim böyle yumuşak bir hamur olmayacak işte

mrb bız bunu kayserıde yapıyoruz ve benım en favorı hamur işimdir bunun asıl adı yağ mantısı dır bunu bıraz daha ınce acıp aynı stılde kapatıp cok kızgın yagda sureklı karıstırarak kızartılır yalnızyrı bı tepsıye dahı koysan un serpılmez altına kızaracagı için son olarak ustune salca ve yogurt sos yapılır bıde boyle dene

mrb bız bunu kayserıde yapıyoruz ve benım en favorı hamur işimdir bunun asıl adı yağ mantısı dır bunu bıraz daha ınce acıp aynı stılde kapatıp cok kızgın yagda sureklı karıstırarak kızartılır yalnızyrı bı tepsıye dahı koysan un serpılmez altına kızaracagı için son olarak ustune salca ve yogurt sos yapılır bıde boyle dene

mmmmmmmmm değişikmişşşşş olabilir deneyim bidahaki yapışımda saol canım opuyorumnanaktanzemuszemus

çiğ börek gibi oluyo heralde buu
canım çekti yafff cokacimcoook
süperrr görünüyoo ellerine sağlık canım

X