Financial Times: Erdoğan bölerek yönetiyor ve Türkiye bedel ödüyor

Aferin.. Yarin cocuklarin oldugunda da onlara aynen boyle soylersin. Bir kac aya PKK ile AKPnin dugunu var, bekleriz, ceyizlik olarak da Diyarbakiri verecegiz. Damadimiz Apoya da sehrin anahtarini belki siz takdim etmek istersiniz..
cocugum var zaten ve cok sukur o benim gibi hukuk kazanacak puan alip ortada kalmayacak .. Basini ortmek isterse illa imam hatip okuluna gitmk zorundada olmayacak ha diyelim ki gitti kuran arapca egitimi aldigi okulda basini acmak zorunda kalmayacak .. babasina bisey oldugunda devlet onu yetim diye bagrina basip is kurarken evlenirkn maddi acidan destekleyecek , Hastanelerde saatlerce kuyruk beklemeyecek hatta dilerse ozel hastaneye devlet hastanesine gider gibi zahmetsiz ve cuzi bir ucretle gidebilecek ... Okulunda ust sinfa gecerkn sinif sinif dolanip ust siniflarndan 2. el kitap alisverisi yapmayacak , aldigi o kitaplarda ki karalamalari silmek ve kitabi bir bez parcasi ile dikis atip yamamak zorunda kalmayacak okula basladigi gun yepyeni tertmiz kitaplari ucretsiz elinde olacak ... Memur kizi olup zorluklar ceken annesinin aksine memur kizi olan kizim hayata 1-0 baslamayacak .. Benim annem de keske bana boyle bir hayat sunabilseydi ama annem zamaninda malesef bir ERDOGAN ve Akp yoktu ..

Gerçekten öyle. Bazen 'ananı da al git' de diyor. O zaman başbakandı, doğru. Çok klişe oldu gerçi, neyse.
Kolay gelsin.

Beyin yıkama yükleniyor...........................................................................................
Yüklenme tamamlandı.

%50 yi görünce hepiniz saçmalarsınız işte böyle
Senin sectigin parti sana bu sozlerini yutturacak, ben de bir guzel hatirlatacam.. ama kivirmak yok, tamam mi? ay boyle olmasi gerekti, analar aglamasin filan dinlemem.
.

ama saraylım başka bir tehlikeden bahsetti bilmem farkında mısın

@beyazgri okumanı tavsiye ederim yeterli gelmez ise video da eklerim bizzat reisimizin ağzından

Bunları kaale almazlar çevirir çevirir en olmadık anlamlar çıkarırlar. Şunlarla uğraşmayın gelen cevaplar basittende öte bayağı, şehitler falan onların umrunda değil ben okudukça midem bulanıyor

bazı şeyleri bilim bilmeden yazmayın ya. yetim kızlar evlenince devlet 24 aylık emekli maaşı kadar, çeyiz parası zaten veriyor. hepte verdi.

soruyu soruyum cevaplandıramıyo hahahaha hihihih soda iç hazmededim size tokat yapıştırdık gibi cevapladırıyo
bende inadına inadına bu gerçekleri yüzüne vuracağım beyazgri ve saz arkadaşlarının

ne yapmisimda beyin yikamis gercekleri yazdim noldu acitti mi ? Gerci ne acitacak aciya yasamayanlar icin..

Evet gerçekler... Hiç duymadığımız görmediğimiz kuyruklar, cüzi ücretli özel hastaneler, içi boş kitaplar, yerlerde sürünen eğitim ve sınav sistemi.... Büyük gerçekler.

ama saraylım başka bir tehlikeden bahsetti bilmem farkında mısın
ben asla oyle bir tehlike gormuyorum apo idam edilemediyse bu onceki hukumetin sucu .. Kürtlere hakettigi deger verilmek istendi ama istismar edenler oldu ve cozum sureci rafa kaldirildi ..

Evet gerçekler... Hiç duymadığımız görmediğimiz kuyruklar, cüzi ücretli özel hastaneler, içi boş kitaplar, yerlerde sürünen eğitim ve sınav sistemi.... Büyük gerçekler.
at gozlugunuzu cikarirsaniz gayet net gorursunuz .. Ben 2003 yilindan oncesine gore daha refah daha rahat ve daha huzurlu yasiyorum bu nedenled Akp ye veriyorum oyumu siz kendinizi oncesinde rahat hissediyorsaniz o sizin problminiz verirsiniz onceki hukumetleri kuran partilere oyunuzu amma basa gecer amma gecemez oda sansa ..

napam bazılarının anladığı dilden konuşuyom. zamanında ciddi yazdık ta ne oldu, kim anladı ????

bölmeleri için bizim desteğimize mi ihtiyaçları var sence ????? Bir savaş başladıktan sonra bazı şeyler unutulur. Ve en acımasız düşman kalbi kırık eski dost olur.
Sen halkını ateşe at, onların üstüne kurşunla yürü . Peki kimin desteğiyle yaptı bunu. Kimin kışkırtmasıyla yaptı?
Şimdi kimin uçakları yine halkının üstüne bomba yağdırıyorsa onların desteğiyle. Kendisi acımamış ki halkına başkası niye acısın. Sonrada OSO ya yardım eden Türkiye'dir. Muhalefet edeceğim diye kime , sözle dahi olsa, hizmet ettiğini bilmeyen bir güruh doğdu Türkiye'de.

Birilerinin atamasıyla Başbakan olmuş birisinin demokrasiyle yöneltilen bir ülkeye attığı iftiralar çok da umurumuzdaydı.

soruyu soruyum cevaplandıramıyo hahahaha hihihih soda iç hazmededim size tokat yapıştırdık gibi cevapladırıyo
bende inadına inadına bu gerçekleri yüzüne vuracağım beyazgri ve saz arkadaşlarının

İstediğin kadar vur canım onlar farkında değil mi sanıyorsun? Bal gibi de farkındalar ama hesapları başka.

İşlerine gelene abuk subuk cevaplar verip gelmeyeni görmezden gelmelerinden belli.
Bizler burda ne döylesek boş.

ben asla oyle bir tehlike gormuyorum apo idam edilemediyse bu onceki hukumetin sucu .. Kürtlere hakettigi deger verilmek istendi ama istismar edenler oldu ve cozum sureci rafa kaldirildi ..
ee tekbaşına iktidardaydılar dış ülkelere boyun eğmiyoduk hata kafa kaldırıyorduk ama bi öcalanla başedemedik

ama kendi çocuklarının da geleceklerini kişisel menfaatleri ugruna tehlikeye atıyorlar pink
yarın hesabını nasıl verecekler

ee tekbaşına iktidardaydılar dış ülkelere boyun eğmiyoduk hata kafa kaldırıyorduk ama bi öcalanla başedemedik
tek basina iktidar olabilir ama apoyu asmak icin tekrar idam getirmesi lazim ve bunu kendi secmeni dahi istemez dogal olarak tek yapabilecegi muebbet hapis .. Objektif de bakarim ben olaylara sirf cozum sureci icin fazla musamaha gosterildi ama hatasini anlayip rafa kaldirdi cozum surecini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…