• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Finaller nasıl geçti kızlar?

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
22
158
39
İstanbul
Ben kamu yönetimi 3 teyim kızlar cumartesi olanlar zordu ama pazar olanlar kolay sayılırdı çok incik cincik yerlerden sormuşlar sosyal politikada küreselleşmenin 5 örgüt tarafından yapılan 5 farklı tanımı var 4taneisnide sormuşlar yuh dedim ya koca koca pragraflardıı
sizlerde durum nasıll
bütünleme ger gelsin diye hazırlanan yazıyı mail olarak attınızmı fakülteye

sosyoloji 1.sınıfım
ctesi sınavı nispeten kolaydı ama pazar günü berbattı
çok zor,gereksiz ve anlaşılası zor sorular sorulmuş.
sinirden tansiyonum düştü sınavdayken:26:

sosyoloji 1.sınıfım
ctesi sınavı nispeten kolaydı ama pazar günü berbattı
çok zor,gereksiz ve anlaşılası zor sorular sorulmuş.
sinirden tansiyonum düştü sınavdayken:26:

işletme 1.sınıf öğrencisiyim.. katılıyorum sana..cmrtesi gayet iyiydi..pazar berbat zor..çok bunaldım sınavda bende daha yarıım saat vardı bitmesine sınavın..soruları yapamadığımdan salladım çıktım.. yanlış doğruyu götürüyor mu bu açıköğretim sınavlarında?

işletme 1.sınıf öğrencisiyim.. katılıyorum sana..cmrtesi gayet iyiydi..pazar berbat zor..çok bunaldım sınavda bende daha yarıım saat vardı bitmesine sınavın..soruları yapamadığımdan salladım çıktım.. yanlış doğruyu götürüyor mu bu açıköğretim sınavlarında?

Hayır yanlışlar doğruyu götürmüyor.

yakında yanlışlara doğruları götürttürür bunlar hiç şaşırmam.
hayatımda çalışmadığım kadar ders çalıştım aylardır şu saçmalığa bak
eminim hiç çalışmadan sallama atanlar daha yüksek not alır
2 tane "pozitivist yaklaşım" sorusu vardı,hemde peşpeşe.
ilkini yaptım 2.ci de cevap aynı "pozitivist" olunca yanılıyorum heralde dedim birini değiştirdim cevaplarımın.
meğer 2side pozitivist olcakmış.
peşpeşe 2 aynı cevap
bu kadar mallar yani

Ben de kamu yönetimi 4. sınıfım..Bana da cumartesiye nazaran pazar kolay geldi..Aslında iki günün sorularıda çok zor değildi. Kitabı çalışırken önemsemediğimiz yerlerden,ayrıntılardan hazırlanmış sorular:p...Sonuç herkes için hayırlı olur inşaallah...

Back