meltosh Nirvana Kayıtlı Üye 28 Kasım 2007 1.059 52 688 32 12 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meltosh #1
E EU1 Ziyaretçi 17 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meltosh #2 anam bunlar ne neyle yapılıyr çok güzel olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık ilk defa duydum böyle bir sanat dalı emeğine sağlık canımm.
anam bunlar ne neyle yapılıyr çok güzel olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık ilk defa duydum böyle bir sanat dalı emeğine sağlık canımm.
deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.252 498 Diğer 17 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meltosh #3 Sanırım ilkönce zemin üzerine, çivilerle şekiller oluşturuluyor, sonra da çivi başlarına rengine göre ipler dolaştırılarak şekiller dolduruluyor. Çivilerle şekil oluşturulması kolay da, iplikleri ya da neyse, onu muntazam olarak çivi başları arasında dolaştırmak, dikkat ve özen ister..
Sanırım ilkönce zemin üzerine, çivilerle şekiller oluşturuluyor, sonra da çivi başlarına rengine göre ipler dolaştırılarak şekiller dolduruluyor. Çivilerle şekil oluşturulması kolay da, iplikleri ya da neyse, onu muntazam olarak çivi başları arasında dolaştırmak, dikkat ve özen ister..
kuxsxadalxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2007 46 1 86 50 Aydın 18 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meltosh #4 çok güzeller yapanın ellerine sağlık daha önceden bu işi görmüştüm ama adını bilmiyordum öğrendim teşşekürler
çok güzeller yapanın ellerine sağlık daha önceden bu işi görmüştüm ama adını bilmiyordum öğrendim teşşekürler
SiLent Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2008 99 3 296 Çorum 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meltosh #5 Takdir etmek lazım.Ellerine sağlık.