filmin adını bulamıyorum

sorrandess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
312
48
98
merhaba bir film vardı 2 anne ve kızları bir tatile gidiyor 2 kız da kaçılıyor sonra kızlardan birisi kurtulup otele dönüyor sncak diğer kayıp olarak kalıyor bir süre sonra kayalıkların yakınında bulunuyor bu filmi izleyen var mı chatgptden de baktım what is my movieden de ama bulamadım

merhaba bir film vardı 2 anne ve kızları bir tatile gidiyor 2 kız da kaçılıyor sonra kızlardan birisi kurtulup otele dönüyor sncak diğer kayıp olarak kalıyor bir süre sonra kayalıkların yakınında bulunuyor bu filmi izleyen var mı chatgptden de baktım what is my movieden de ama bulamadım
Chatgpt size film söyledi mi bende sordum da bana bir film ismi verdi.belki size de aynısını yazmıstır

Hangi oyuncular vardı, daha fazla detay verirsen yapay zekaya soralım
Hangi ülkeye ait olabilir, hangi yılda çekilmiş olabilir diye soruyor

Hangi oyuncular vardı, daha fazla detay verirsen yapay zekaya soralım
Hangi ülkeye ait olabilir, hangi yılda çekilmiş olabilir diye soruyor
hiç hatırlamıyorum 2000-2013 arası bi yapım olabilir tahminimce amerikan filmiydi bu detayları hep yazdım bir sürü de film önerdi ama hiçbirisi değildi bir de izleyeli o kadar zaman oldu ki hiç hatırlayamıyorum vana da kardeşim sordu bir film izlemiştik adı neydi bulamadım diye 😅 çok teşekkür ederim ilgin için 🩷

Back
X