Filmden etkilenip kendisine 3. göğüs ekletti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Sinemanın kült filmlerinden olan başrolünü Arnold Schwarzenegger’in oynadığı Gerçeğe Çağrı "Totall Recall" filmindeki unutulmaz sahneden etkilenen kadın, kendine 3. göğüs eklettirdi.

Bu şekilde şöhret basamaklarını çıkmayı planlayan Jasmine Tridevil başta; ’doktor ne yapabilir ki?’ ’Bir doktor bu ameliyatı niye yapsın?’ gibi sorularının olduğunu söyledi.

Jasmine Tridevil, bazı ajanslar iş anlaşmalarına imza attığını da sözlerine ekledi.

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/67275/Filmden-etkilendi-kendine-3-gogus-ekletti.html

Son düzenleme:
tövbe bismillah bu ne ya ...beyin erimis filmde galiba ..iiyhhh

Bakın ben size diyeyim, bence göğüsleri çok ayrık oldu, "ben böyle kullanacağıma araya göğüs ekleteyim de boşluk kapansın" demiştir... Acaba erkekler bu durumdan irite mi olur yoksa , hoşlarına mı gider ben de bunu merak ettim şimdi...

Bu fotoğrafı dün kardeşim yollamıştı da photoshoptur demiştim, ya nasıl göğsün ortadaki kemikli kısmına protez takılabilir ki?
Sevgilisi de ucuncu bir el yapitrir

Resmen haykırdım gülerken..

Erkekleri bilmem ama ben fazlasıyla irrite oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…