Hint filmleri izle bence..merhaba,doğru yerden mi açtım bilemedim ama güzel film önerisi var mı?sürükleyici ve eğlenceli.teşekkürler,
eşimle izliycez,o hint filmi sevmiyor.önerin için teşekkür ederimHint filmleri izle bence..
O zaman 365 gün ü izleyin derimeşimle izliycez,o hint filmi sevmiyor.önerin için teşekkür ederim
konularına baktım,güzelNetflixte 2000 yapımı Çikolata diye bir film var. Bir de Gümüş Patenler var. Böyle guzel, kafa yormadan izlenicek filmler. Gumus patenlerde harika manzaralar geciyor, fazla anlatmayayim spoiler olmasin.
Yok biraz kafa da yorsun bana bir seyler katsin diyorsaniz başka şeyler önereyim.
konularına baktım,güzelsiz önerin.biz çok film izliyoruz
Greenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
Netflix kullaniyorsaniz zaten devaminda bu tarz öneriler geliyor.
Dizi izliyor musunuz, ben daha cok diziciyim. Ne tarz seversiniz söyleyin dizi de yazayim, Anne with an E size hitap eder diye dusunuyorum. Enfes manzaralar var, paylasimlarinizdan yola cikip böyle guzellikleri, masumiyeti sevdiginizi dusundum. Akıcı, yormadan izleniyor.
sürükleyici aksiyon macera squid gamemerhaba,doğru yerden mi açtım bilemedim ama güzel film önerisi var mı?sürükleyici ve eğlenceli.teşekkürler,
parazit filmleri çok konuşuldu diye izledim ama ben hiç beğenmedimParazit filmini çok sevmiştim ben. Kore yapımıydı galiba. Kore filmi olan bir kaç film daha vardı etkilendiğim ama isimlerini hatırlarsam yazarım.
çikolata ve gümüş patenleri izledimNetflixte 2000 yapımı Çikolata diye bir film var. Bir de Gümüş Patenler var. Böyle guzel, kafa yormadan izlenicek filmler. Gumus patenlerde harika manzaralar geciyor, fazla anlatmayayim spoiler olmasin.
Yok biraz kafa da yorsun bana bir seyler katsin diyorsaniz başka şeyler önereyim.
yeşil kitap muhteşemdiGreenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
Dizi izliyor musunuz, ben daha cok diziciyim. Ne tarz seversiniz söyleyin dizi de yazayim, Anne with an E size hitap eder diye dusunuyorum. Enfes manzaralar var, paylasimlarinizdan yola cikip böyle guzellikleri, masumiyeti sevdiginizi dusundum. Akıcı, yormadan izleniyor.
anne with an e de mükemmelGreenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.