- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
Evet bir de ana konusu cok guzeldi. Yani her an ne kadar kiymetli aslinda onu anlatmasi bakis acisi kazandirmasi cok guzel.Hala aklimda benim. Normalde boyle etkilenmem. Galiba genc oldugu icin.
Begenmenize sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir de ana konusu cok guzeldi. Yani her an ne kadar kiymetli aslinda onu anlatmasi bakis acisi kazandirmasi cok guzel.Hala aklimda benim. Normalde boyle etkilenmem. Galiba genc oldugu icin.
Begenmenize sevindim
Yeşil rehber mi?Yeşil kitap. Basit bir konu ama çok güzel
Olabilir ben kitap diye tercüme ettim, siyahi bir sanatçinin özel şoförle ülkeyi dolaşması anlatılıyorYeşil rehber mi?
Olabilir ben kitap diye tercüme ettim, siyahi bir sanatçinin özel şoförle ülkeyi dolaşması anlatılıyor
Whiplash, umudunu kaybetme olabilir.Hayata yeniden tutunmayi saglayan bazi filmler vardir ya.Nadide hayat, ya simdi ya asla,esaretin bedeli tarzi. Bu tarz film onerebilecek var mi surukleyici. Ya da kesinlikle bunu izlemelisin ben cok begendim diyebileceginiz. (Vurdulu kirdili aksiyonlari sevmiyorum)
Olabilir takip etmedim ama arada halen tekrar izlerim. Sade akıcı abartısız bir film.çok güzel bir film oskarı aldı sanırım
Whiplash gercekten harika filmdi, hırslı bir ögrenci, mukemmelliyetci bir ögretmen. Ve bateri tutkusu.. Cok begendigim filmlerden..Whiplash, umudunu kaybetme olabilir.
Testere aşırı mantık korku gerilim hepsini yasiyorsunuzHayata yeniden tutunmayi saglayan bazi filmler vardir ya.Nadide hayat, ya simdi ya asla,esaretin bedeli tarzi. Bu tarz film onerebilecek var mi surukleyici. Ya da kesinlikle bunu izlemelisin ben cok begendim diyebileceginiz. (Vurdulu kirdili aksiyonlari sevmiyorum)