- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adi neZombi filmi istermisin? Garanti veriyorum izledikten sonra hayata sımsıkı bağlıyor
Train to Busan favorim meselaAdi ne
Ben cok cokbegendim bunu izlemistimThe pursuit of happyness
Mutlaka izleyin
İste bende aksiyon seviyorum gerilim falan fantastik birsuruuuu var ama size uymaz, fikir veremiyorum. En son wanhelsing sin sezonu bitirdim bir kac gun once mesela hayatımın filmi de hizli ve öfkeliHayata yeniden tutunmayi saglayan bazi filmler vardir ya.Nadide hayat, ya simdi ya asla,esaretin bedeli tarzi. Bu tarz film onerebilecek var mi surukleyici. Ya da kesinlikle bunu izlemelisin ben cok begendim diyebileceginiz. (Vurdulu kirdili aksiyonlari sevmiyorum)
İzlemeye calisicam sanirim baya bir eski film tarzi dimiSchinders list ve life is beaufull bunları tavsiye ederim . Ağır dram ama hayatın değerini anlatacak derecede güzel .
Hizli ve ofkeli diyince direkt anladim aksiyon sevdiginizi zaten aksiyon sevenler es gecmiyor bunuİste bende aksiyon seviyorum gerilim falan fantastik birsuruuuu var ama size uymaz, fikir veremiyorum. En son wanhelsing sin sezonu bitirdim bir kac gun once mesela hayatımın filmi de hizli ve öfkeli
Almanya yahudi soykırı hakkında . Ama süper filmler , uzun süre hafızada kalan cinsten.İzlemeye calisicam sanirim baya bir eski film tarzi dimi
Lucifer de eğlenceli bayagi oldu onu izleyeli ama aklıma geldi öyleHizli ve ofkeli diyince direkt anladim aksiyon sevdiginizi zaten aksiyon sevenler es gecmiyor bunu
Patch adamsHayata yeniden tutunmayi saglayan bazi filmler vardir ya.Nadide hayat, ya simdi ya asla,esaretin bedeli tarzi. Bu tarz film onerebilecek var mi surukleyici. Ya da kesinlikle bunu izlemelisin ben cok begendim diyebileceginiz. (Vurdulu kirdili aksiyonlari sevmiyorum)
İzliyorum tesekkur ederimPatch adams
İzliyorum cok tesekkur ederimYou're not you
Genc yasta ALS a yakalanmis bir kadinin hayatini anlatiyor. Salya sumuk aglatan bir film Ama
Yinede tavsiye ederim
Bu arada pack adams ve bu filmi izledim onerdiginiz icin cok tesekkur ederim kesinlikle bende herkese oneriyorum cok begendimYou're not you
Genc yasta ALS a yakalanmis bir kadinin hayatini anlatiyor. Salya sumuk aglatan bir film Ama
Yinede tavsiye ederim
Hala aklimda benim. Normalde boyle etkilenmem. Galiba genc oldugu icin.Bu arada pack adams ve bu filmi izledim onerdiginiz icin cok tesekkur ederim kesinlikle bende herkese oneriyorum cok begendim