Film önerilerinizi bekliyorum :)

romantik olarak önerebileceğim bi film var;cesaretin var mı aşka?
korku olarak;tepenin gözleri
cehenneme bir adım
blair cadısı
çernobilin sırları
rec
soldaki son ev. bunlar aklıma gelenler beğeneceğini umuyorum

romantik olarak önerebileceğim bi film var;cesaretin var mı aşka?
korku olarak;tepenin gözleri
cehenneme bir adım
blair cadısı
çernobilin sırları
rec
soldaki son ev. bunlar aklıma gelenler beğeneceğini umuyorum

Bir kaçını izlemiştim zaten daha önce beğendiğim filmlerdi diğerlerinede bakacağım teşekkür ederim :)

bunları zaten izlemişsindir diye düşünüyorm gerçi ama :D
inception
akıl oyunları
prestij
leon

bunlar duygusal :)
august rush
waiting for forever
we teach love
the guy was cool

bunlar da hem komedi hem de duygulu :)
3 idiots
200 pounds beauty

bunları zaten izlemişsindir diye düşünüyorm gerçi ama :D
inception
akıl oyunları
prestij
leon

bunlar duygusal :)
august rush
waiting for forever
we teach love
the guy was cool

bunlar da hem komedi hem de duygulu :)
3 idiots
200 pounds beauty

Prestij mükemmeldir kesinlikle :1: 3 idiostsu herkes öneriyor yahuu yarın izleyeceğim kesinliklee :1: Teşekkürler :1:

Hadi kızlar ben gideyim Şeytanın Otelini izleyeyim sonrada Koleysiyoncuya bakmayı düşünüyorum :16: İzledikten sonra gelir yorumlarım filmleri kendinize iyi bakınn :16:

size unutamadığım iki film öneriyorum belki bulmanız biraz zor olabilir ama kesinlikle izlenmesi gereken filmler birincisi 1997 İran yapımı "Cennetin Çocukları" Özgün adı Bacheha-Ye Aseman ingilizce ismi de "Children of Heaven"
ikincisi ise 2007 İran yapımı bir film "Utanç / Buddha Collapsed Out of Shame" filmin muhteşem repliği; "Öl Baktay öl!! Ölürsen sana dokunmazlar ancak ölürsen özgür olursun.."

John carter... en son bunu izledim süperdiii.... bende çok film izlerim... izledikçe yazarım...

dizi istersen de "six feet under"
"dexter"
"walking dead" süperrrrrrrrrr... bu 3 diziyi izleyebilirsin...

size unutamadığım iki film öneriyorum belki bulmanız biraz zor olabilir ama kesinlikle izlenmesi gereken filmler birincisi 1997 İran yapımı "Cennetin Çocukları" Özgün adı Bacheha-Ye Aseman ingilizce ismi de "Children of Heaven"
ikincisi ise 2007 İran yapımı bir film "Utanç / Buddha Collapsed Out of Shame" filmin muhteşem repliği; "Öl Baktay öl!! Ölürsen sana dokunmazlar ancak ölürsen özgür olursun.."

Tamam teşekkür ederim :1:

John carter... en son bunu izledim süperdiii.... bende çok film izlerim... izledikçe yazarım...

dizi istersen de "six feet under"
"dexter"
"walking dead" süperrrrrrrrrr... bu 3 diziyi izleyebilirsin...

Tamam bakacağım çok teşekkürler :1:

Back