Film önerilerinizi bekliyorum :)

Zeynep19o7

1907
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
236
0
26
İstanbul
Kızlar ben film izlemeyi çok seven biriyim ve çok film izlerim Şu sıra yine çok izliyorum fakat artık bulamıyorm güzel bir film, ki o kadar film arasından Var mı önerebileceğiniz çok bayıldığınız kesinlikle izlenmesi gereken filmler? Sahur nedeniyle çok oturduğum için güzel oluyor (Birde malum sınava hazırlanacağım hayırlısıyla bu sene çok fırsat bulamam bu günlerimi değerlendiriyim istiyorum )

Tür olarak çok seçici değilimdir ama aksiyon, korku veya romantik komedi tercih edebilirim Şimdiden çok teşekkürler :)

Bu arada burada birbirimize film tavsiyelerinde bulunabiliriz diye düşünüyorum önerip birbirimize film sorabiliriz :)

Son düzenleme:
genelde fantastik ve romantik izlerim..sevdiklerimden bazılarını yazayım..

aşka yolculuk
arkadaştan öte
cennet gibi
iyi olan kazansın
yıldız tozu
pearl harbor
göl evi
şansa bak
koruyucu meleğim
son ders aşk ve üniversite(türk yapımı)

Aşka Yolculuk ve Arkadaştan Öteyi izlemiştim harikalar gerçekten
Diğerlerinede birazdan bakacağım çok teşekkür ederim :)

3 idiots harika ötesi bir film,izleyen herks neden önce izlemedim niye hayıflanır.

yabancı dizi istersende tabiki game of thrones,normalde dizi sevmem ama bu dizi istisna .

yabancı dizileri izlemeyi seviyosan eğer The Dead Zone kesinlikle öneririm :)

Dizilere ara verdim şimdi sınav maratonum başlayacak bağlanmak istemiyorum kısmetse seneye yazın izlerim, bunuda ekledim listeye çok teşekkür ederim önerin için

3 idiots harika ötesi bir film,izleyen herks neden önce izlemedim niye hayıflanır.

yabancı dizi istersende tabiki game of thrones,normalde dizi sevmem ama bu dizi istisna .

Game of thrones'u izledim cidden harika, bu gece korku izlemeyi düşünüyorum ama bu filmide bana arkadaşım önermişti pek dikkate almamıştım bende fırsat bulduğumda izleyeceğim, teşekkür ederim

just go with it
the switch
crazy stupid love
mezarına tüküreceğim
julianın gözleri
the orphan
yüksek tansiyon
due date

rica ederim,sınavlara hazırlanıyorum demişsin 3 idiotsta kendine göre kesin birsey bulursun.üzgünüm aklıma hiç korku filmi gelmiyor

evet bi kaç eski film hariç hepsini izledim çok güzellerdir,teşekkür ederim,:) bende bir film öneriyim romantik "aşk yemini

Rica ederim :) Tamam teşekkürler bakacağım

rica ederim,sınavlara hazırlanıyorum demişsin 3 idiotsta kendine göre kesin birsey bulursun.üzgünüm aklıma hiç korku filmi gelmiyor

En kısa zamanda kesinlikle izleyeceğim, olsun önemli değil çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…