• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Film dizilerdeki açık sahneler

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Eşimle yabancı film dizi izleriz ara sıra. Neredeyse çoğu film dizilerde bildiğiniz kadın memesi poposu apaçık gözüküyor yada sevişme sahnelerinde adamların poposu falan. Biraz geriliyorum bu sahnelerde. Kıskançlık değil hissettiğim biraz rahatsız oluyorum. Sizlerin fikirlerinizide almak istedim. Neredeyse hepsinde var böyle sahneler. İzlesek bi dert izlemesek bi dert. Sizce?

Tv dizilerinde yok o kadarda filmlerde de yok..izlediğiniz filme bağlı...gerilmeniz normal..

Spartacüs
Game of thrones
True blood
Bunlar fazlasıyla açık
Bunları izlemeyin
Farkı diziler izleyin
Yada 18 yaş üzeri ibaresi olan dizi ve filmleri hiç açmayın

Eşimle yabancı film dizi izleriz ara sıra. Neredeyse çoğu film dizilerde bildiğiniz kadın memesi poposu apaçık gözüküyor yada sevişme sahnelerinde adamların poposu falan. Biraz geriliyorum bu sahnelerde. Kıskançlık değil hissettiğim biraz rahatsız oluyorum. Sizlerin fikirlerinizide almak istedim. Neredeyse hepsinde var böyle sahneler. İzlesek bi dert izlemesek bi dert. Sizce?
Dizi, film, kliplerde bu tarz seyler beni hic rahatsiz etmez. Kaliteli gorunuyorsa keyifle izlerim.

Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.

Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.

+1 diyorum sizin yoruma. Ayrıyeten eşiyle her türlü filmi izleyen biriyim bu kadar takmadım :)

Hayır güzel diye rahatsız olmuyorum. İzlemeyen erkeğin olduğunu düşünmüyorum ben. O yüzden kıskançlık yapmam o konuda. Ufak bir rahatsızlık sadece.

+1 diyorum sizin yoruma. Ayrıyeten eşiyle her türlü filmi izleyen biriyim bu kadar takmadım :)
Mesaj tekrari kusura bakmayın

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X