Filizim'den slaytlar...

emegine saglik ben pek anlamam bu islerden ama ilk denemene göre hos olmus ve dedigin gibi sarki gercekden hos ben ilk defa dinliyorum

çok güzel olmuş canım..eşimle sewgili oldugumuz zamanları hatırlattı bana nedense...

Eskilere dönmek güzeldir bazen melodi sevindim şimdi.Bende bazen bir şarkıyla neleri hatırlarım hoş olurr.Teşekkürler ayrıca..

rica ederim canım ben sana tesekkür ediyorum valla uzun zamandır böyle bi duygu yasamamıstım..

Böyle slaytların devamı gelebilir isterseniz hatta şarkı isteyin o şarkıyı ekleyip yapayım???

valla gökhan özenin herseyde biraz sen varsın sarkısına süper bi slayt olur derim..

tm en yakın zamanda buraya eklerim takip edin.....Hatta şimdi uğraşıyım...

tamam canım ben takip ederim sen ne zaman istiyosan o zaman eklersin..istiyosan ugrasma şimdi..

Tamam zeppcim saol..Melodi evet canım kontrol ediliyomuş birazdan yayınlanır haber veririm....

Hadi buyurun videom yayında umarım beğenirsinizzz melodi arkadaşımızın istediği şarkıyı koymuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…