FİLİSTİN SAVAŞI BİTENE KADAR HER HAFTA FARKLI TESBİH VE AYETLERLE HATİM YAPALIM MI ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4mevsim4 canım okumalara katılan çoğu arkadaşımız burada 2 veya 3 dua gruplarında varız. Hatim grubu var, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize hatim var. Yasin okuması başlatacağız. Acil dua isteyen kardeşlerimize de okuma yapıyoruz.

Herkesin ayrıca kendine göre okumaları var.

Sayı çok yüksek kimseyi zorlamadan az öz okumaya devam edelim. Haftaya perşembe akşamına kadar yine okuyalım sonra duasını yaparsınız.

24.000 den başlatalım bitince okumaya yine devam ederiz. Ne dersiniz

penyez83 e katılıyorum sayı çok fazla biteceğini sanmiyorum. Burda okuyam arkadaslar cogunlukla dua gruplarında olan arkadaşlar bir cogumuzun 2-3 dua grubu var kendi okumalari var iş var çocuk var derkenbu sayı epey zorlar bizleri.
Birde canım 4mevsim4 kişileri etiket yapman lazim etiketlemezsem birçok kişi gormez nerde ne dua okunacagini

Bende aynen penyez83 ve PiXiEE arkadaşlarıma katılıyorum

120.000 çok fazla siteden diğer üyeler katılım yapmıyor yine dua grubundaki hanımlarla okuma yapıyoruz

Keşke herkes katılsa çok fazla okunsa şuan dualara katılan 20 25 kişiyle okuyoruz ve bu arkadaşlar dua grupların da varolan üyeler

Şuan aktif 3 grup var haftaya ben Depremde vefat eden canlar için Yasin okuması topigi açıcam

Cüz okuması var bu topik var

sAyıyı neden 120.000 yaptınız bilmiyorum çok okuma yaptık Yunus duasını ve hep 30.000 okuduk

Yine bu sayı okunsa bitince okumak isteyenler devam etse bir haftada bitse farklı bir dua okunsa

daha az sayı ama daha çok dua gibi

Bence böyle daha güzel olur

4mevsim4 canım başlangıç sayısı yazmadın... 24 binden başlayalım haftaya perşembe akşamına kadar okuruz. Biterse yine devam ederiz ALLAH ın izni ile

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Evet sayı biraz çok ozaman 30.000 adet yapalım bitirirsek tekrar başlarız. Ben etiketleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu hafta öğrenicem kısmetse
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn."
30.000 adet.
BU AYETİN NAMAZINI HAFTAYA AYASOFYADA KILICAM ÖZELDEN DUA İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİR.

Canlar herkese hayırlı cumalar

bu hafta Hz.Yunus duasını okuyoruz. 30 binden başlayalım biterse yine okumaya devam ederiz. Ne kadar çok okursak o kadar iyi kardeşlerimizin duaya çok ihtiyacı var

yine haftaya Perşembe gecesi 4mevsim4 arkadaşımız duasını yapacak. ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Hepinizden ALLAH razı olsun

4mevsim4
penyez83
PiXiEE
MssPARE
zeyno genc
Peeves
Aktif Lora
Freddy
iyilik_guzellik
ordinary
Elif
C Cikolataparcacigi
Eslii
Ecmel-vera
aysen-
YagmurSendeanlarsn
RedGirl
Rezzene
B bilgiperi
Hayalkuran
Bonus
Nevreste
C Cittaslow
Iron Butterfly
paeneperfectus
Nane Limon Kabugu
edibehatun
HepmigencizHepmiguzel
A Asya89

BU AYETİN NAMAZINI HAFTAYA AYASOFYADA KILICAM ÖZELDEN DUA İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİR 4mevsim4 mesajı sizlere canlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…