FİLİSTİN SAVAŞI BİTENE KADAR HER HAFTA FARKLI TESBİH VE AYETLERLE HATİM YAPALIM MI ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar;
Ben çekilen tesbihlerin namazını gece kılıca Allah nasip ederse, duaya katılan herkezden Allah razı olsun 🤲🌸
Katulan arkadaşlarında hayırlı niyetleri çin dua ediyorum her cuma geceleri.
Şimdiki duamız "Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
120 bin adet.
ADET ÇOK OLDUĞU İÇİN 1 HAFTA SÜRE VERMİYELİM 2 HAFTA SÜREBİLİR DİYE DÜŞÜNDÜM SİZ NE DERSİNİZ?
4mevsim4 4mevsim4 canım okumalara katılan çoğu arkadaşımız burada 2 veya 3 dua gruplarında varız. Hatim grubu var, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize hatim var. Yasin okuması başlatacağız. Acil dua isteyen kardeşlerimize de okuma yapıyoruz.

Herkesin ayrıca kendine göre okumaları var.

Sayı çok yüksek kimseyi zorlamadan az öz okumaya devam edelim. Haftaya perşembe akşamına kadar yine okuyalım sonra duasını yaparsınız.

24.000 den başlatalım bitince okumaya yine devam ederiz. Ne dersiniz

4mevsim4 4mevsim4 canım okumalara katılan çoğu arkadaşımız burada 2 veya 3 dua gruplarında varız. Hatim grubu var, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize hatim var. Yasin okuması başlatacağız. Acil dua isteyen kardeşlerimize de okuma yapıyoruz.

Herkesin ayrıca kendine göre okumaları var.

Sayı çok yüksek kimseyi zorlamadan az öz okumaya devam edelim. Haftaya perşembe akşamına kadar yine okuyalım sonra duasını yaparsınız.

24.000 den başlatalım bitince okumaya yine devam ederiz. Ne dersiniz
penyez83 penyez83 e katılıyorum sayı çok fazla biteceğini sanmiyorum. Burda okuyam arkadaslar cogunlukla dua gruplarında olan arkadaşlar bir cogumuzun 2-3 dua grubu var kendi okumalari var iş var çocuk var derkenbu sayı epey zorlar bizleri.
Birde canım 4mevsim4 4mevsim4 kişileri etiket yapman lazim etiketlemezsem birçok kişi gormez nerde ne dua okunacagini

Bende aynen penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE arkadaşlarıma katılıyorum

120.000 çok fazla siteden diğer üyeler katılım yapmıyor yine dua grubundaki hanımlarla okuma yapıyoruz

Keşke herkes katılsa çok fazla okunsa şuan dualara katılan 20 25 kişiyle okuyoruz ve bu arkadaşlar dua grupların da varolan üyeler

Şuan aktif 3 grup var haftaya ben Depremde vefat eden canlar için Yasin okuması topigi açıcam

Cüz okuması var bu topik var

sAyıyı neden 120.000 yaptınız bilmiyorum çok okuma yaptık Yunus duasını ve hep 30.000 okuduk

Yine bu sayı okunsa bitince okumak isteyenler devam etse bir haftada bitse farklı bir dua okunsa

daha az sayı ama daha çok dua gibi

Bence böyle daha güzel olur

4mevsim4 4mevsim4 canım başlangıç sayısı yazmadın... 24 binden başlayalım haftaya perşembe akşamına kadar okuruz. Biterse yine devam ederiz ALLAH ın izni ile

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Evet sayı biraz çok ozaman 30.000 adet yapalım bitirirsek tekrar başlarız. Ben etiketleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu hafta öğrenicem kısmetse 🤗
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn."
30.000 adet.
BU AYETİN NAMAZINI HAFTAYA AYASOFYADA KILICAM ÖZELDEN DUA İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİR.🌸🤲🤗

Canlar ❤️ herkese hayırlı cumalar

bu hafta Hz.Yunus duasını okuyoruz. 30 binden başlayalım biterse yine okumaya devam ederiz. Ne kadar çok okursak o kadar iyi kardeşlerimizin duaya çok ihtiyacı var 😔

yine haftaya Perşembe gecesi 4mevsim4 4mevsim4 arkadaşımız duasını yapacak. ALLAH kabul etsin aminnnnnn 🤲

Hepinizden ALLAH razı olsun 🤲

4mevsim4 4mevsim4
penyez83 penyez83
PiXiEE PiXiEE
MssPARE MssPARE
zeyno genc zeyno genc
Peeves Peeves
Aktif Lora Aktif Lora
Freddy Freddy
iyilik_guzellik iyilik_guzellik
ordinary ordinary
Elif Elif
C Cikolataparcacigi
Eslii Eslii
Ecmel-vera Ecmel-vera
aysen- aysen-
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
RedGirl RedGirl
Rezzene Rezzene
B bilgiperi
Hayalkuran Hayalkuran
Bonus Bonus
Nevreste Nevreste
C Cittaslow
Iron Butterfly Iron Butterfly
paeneperfectus paeneperfectus
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
edibehatun edibehatun
HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel
A Asya89

Screenshot_20231221-214125_Chrome.jpg

BU AYETİN NAMAZINI HAFTAYA AYASOFYADA KILICAM ÖZELDEN DUA İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİR 4mevsim4 4mevsim4 mesajı sizlere canlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X