• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Filistin İçin kurban bağışı

dolar milyoneri

Rabbim, bana indireceğin her türlü hayra muhtacım
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
6.169
18.814
168
Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır değilse de ilgili yere taşır mısınız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

arkadaşlar malum bayram yaklaşıyor ve Filistin için kurban bağışı yapmak istiyorum Allah izin verirse.

Ama yerine ulaşma konusunda endişelerim var sizin bildiğiniz güvendiğiniz bi kurum dernek var mı acaba? Sosyal medya kullanmadığım için bu konuda bilgim yok maalesef, bazı dernekler bizzat götürüyormuş ama hangisi güvenilir bilmiyorum.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var..

şu an filistine sağlıklı bir sekilde yardım götürebilen şirket olduğunu çok düsünmüyorum ben valla. ben de çom araştırdım ama hiçbiri içime sinmedi açılcası. Löseve bağışlamaya karar verdik biz en sonunda 🥲 Allah kabul etsin bu arada.

Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır değilse de ilgili yere taşır mısınız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

arkadaşlar malum bayram yaklaşıyor ve Filistin için kurban bağışı yapmak istiyorum Allah izin verirse.

Ama yerine ulaşma konusunda endişelerim var sizin bildiğiniz güvendiğiniz bi kurum dernek var mı acaba? Sosyal medya kullanmadığım için bu konuda bilgim yok maalesef, bazı dernekler bizzat götürüyormuş ama hangisi güvenilir bilmiyorum.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var..
İDDEF olabilir, bir araştırın isterseniz

Back
X