Ya delirdik izlerken, bi de sabahın körü bağıramıyoruz sevinemiyoruzEbrarım 4 tane ace attı arka arkaya maşallah maşallah
En çok da Ebrarımın 4 ace atmasına sevindim ama ben bütün kızlarımız gayet iyiyidiYa delirdik izlerken, bi de sabahın körü bağıramıyoruz sevinemiyoruz
Sadece 4 ace değil ki bütün maçın en skorer oyuncusuydu minnoşum ya.En çok da Ebrarımın 4 ace atmasına sevindim ama ben bütün kızlarımız gayet iyiyidisabah Bulgaristan maçını da 3-0la geçeceğimizi düşünüyorum ben
Tabii tabii maç boyu iyiydi en skorer oldu ama sanırım Neslihan Demir’den sonra ben ilk defa bu kadar acein arka arkaya atıldığını anımsıyorumSadece 4 ace değil ki bütün maçın en skorer oyuncusuydu minnoşum ya.
Bence de yarın sabah yine bi 3-0'la başlarız güne
Yok yok hiç travmaları düşünmüyoruz, mis gibi önümüze bakıyoruz.Tabii tabii maç boyu iyiydi en skorer oldu ama sanırım Neslihan Demir’den sonra ben ilk defa bu kadar acein arka arkaya atıldığını anımsıyorum
Grupta ben bi Japonya maçından çekiniyorum nedense uzak doğuluların tarzı bize biraz ters geliyor.
Geçen Olimpiyattan Güney Kore travmam var da
İnşallah bu sefer ben de inanıyorum madalya geleceğineYok yok hiç travmaları düşünmüyoruz, mis gibi önümüze bakıyoruz.
Bu şampiyonluk bizim, alıcaz o kupayı
Burda yanlış yazmışım, Peru maçımız Salı sabahı (yarın sabah 7:00'de)Neeeext: Pazartesi sabahı Peru!
mükemmeller mükemmeller hayranım hepsine birlikte takip edelim bakalımmVoleybol Kadın Milli Takımımız "Filenin Sultanları", 2024 Paris olimpiyatları için eleme maçlarına başladı.
Bu sabah (az önce) Porto Rico'yu 3-0 yendiler.
Yarınki maçımız Bulgaristan milli takımıyla...
Eleme maçları 24 Eylül'e kadar sürecek. Sonra finallerde "Olimpiyat Şampiyonluğu" kupasını da inşallah getirecek bu muhteşem kadınlar ülkemize...
Maçları takip edenler, voleybol sevenler bu başlık altında şampiyonluk yolculuğuna beraber çıkabiliriz
ay heycanla bekliyoruzz canlarım benimyaArjantin'i de 3-1 yendik (hakemin saç baş yolduran kararlarına rağmen)
Kızlar yarın izinli, Cuma günü sabah 10:00'da Brezilya maçına çıkacaklar