Fikrinizi ihtiyacım var

lotuskokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
21
7
1
33
Arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım
12 sinde adet olmam gerekirken olmadım
17 sinde kanamam başladı 22 sinde bitti
10 Ekim'de testte silik çıktı
11 Ekim'de 49.16 beta HCG çıktı
16 Ekim'de 1486
18 Ekim'de muayene olduğumda karından kese görülmemesi normal mi on gün sonra kontrole
Gelmem istendi
Haftamı hesaplarken kanamanın başladığı günden mi almalıyım

Evet en son adetin ilk gününden hesap edilir. Karından ultrason ile daha geç görülebilir. Beta hcg artışı da iyi. 5.-6.haftalarda kese görünür normalde. Herkeste illa 5.haftaya girildiği gibi görünecek diye bir kaide yok. Stres yapmayın inşallah. Transvajinal ultrason ile baktı mı yoksa sadece karından mı bakmayı denedi?

Ya şöyle gittiğimde sadece karından baktı 4+2 idi ama normal kadın doğum muayanesinde karın içini görürüz ya o bile gözükmüyordu bı bulanık görüntü vardı on ay önce sezeryan oldum ondan kaynaklı mi yoksa cihaz kaynaklı mi bilemedim özel hastane yedi ama bulundugum ilçe çok küçük ve yeni taşındık bu ile bilemiyorum vajinal bakmadı folikasit ve progestan yazdı on gün sonra tekrar gel dedi konuştuğu hiçbir şey anlaşılmıyordu zaten adamın ben sizin dediğiniz hiçbir şey anlamıyorum ki dediğimde sekreter ben anlatacam sesi kısık hocanın dedi erken daha on gün sonra gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…