Merhaba arkadaşlar çok fazla uzatarak yazmak istemiyorum ama yinede uzun olursa lütfen kusura bakmayın. Eşim yurtdışında aile birleşimi için bekliyorum aile evinde oturuyoruz altımda kaynım oturuyor. Sürekli rahatsız ediyorlar karı-koca yada ben mi yanlış anlıyorum artık anlam veremiyorum. Çocukları doğuştan hasta ve ailede kimse bakmak istemiyor ne zaman hastaneye gitseler çocuklarını bana bırakıyorlar. Ders çalışıyorum yinede bilerek hergun 5 kez muhakkak sigaraya bile yanıma geliyor. eltim Arkadaşım gelince bile geliyor kalkmıyor bir sohpet edemiyoruz akşam evde ben yürüyünce rahatsız oluyorlarmiş evimde ne konuşsam gelip bana anlatıyorlar ben anlam veremiyorum misafirim gelse arıyor sessiz olur musun ama kendileri kapılarını o kadar hızlı kapatıyorlar ki yada gece çocukları uyanıyor ben olsun diyorum çocuk sonuçta hiçbir zaman rahatsız oldum demiyorum eltimin annesi geliyor balkonda bağıra bağıra çocukları olmuyor diye konuşuyor benim hakkımda ne haddineyse annen neden böyle konuşuyor dediğimde ben susturdum ama diyor saçma sapan seyler yani açıkçası kendi evimin icinde huzursuzum ve daha birsuru anlatmaktan bile rahatsızlik duyduğum şeyler var sizden istediğim yardımda şu babamlara gitsem zaten eşim yok diye yada abimlerde kalsam insan kendi evi gibi huzurlu olur mu bilemiyorum mantıklı olan ne sizce ne yapmalıyım bilemiyorum kendimi aşırı kötü hissediyorum. Eltim çok küfür ediyor iğrenç esprileri var tahammül edemiyorum sürekli gelip birşeyler istiyor ve her misafirim geldiğinde rahatsız oluyor kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum siz olsanız ne yaparsiniz nasıl bir yol izlemeliyim çok stresli olduğum için karma karışık yazdiysam.lutfen kusura bakmayın