• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Fikrinize ihtiyacım varrr

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

onurumm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
62
2
6
34
İstanbul
Kızlar Ocak ayında sözüm olacak sözümde bu minik kavanozlardan dağıtıcam içinde 2tatlı kaşığı kahve olacak :) $foto¦şraf 1.JPG birde magnet yapmak istiyorum tasarladım ama hangisi olsun sizce? $Adsız.png $Adsız2.png

Magnet bence hem kavanoz belli bi zaman sonra kırılır atılır ama magnet kolay kolay sanmıyorm dolabn üzernde durur :))

ikiside çok güzel :)
Herşey dilediğin gibi geçer inşllah.
Bence ikinci olan magnet daha hoş duruyor.

Bencede 2. magnet :)
bide nerede tasarladınız ve nerede yaptıracaksınız :))

bence magnetler daha kalıcı canım ama ben resimleri beğenmedim. Çok uzak kalmış ve yüzleriniz belli olmuyor. özellikle mi bu resimleri seçtin ama bence ikinizin kafa kafaya ya da yanak yanağa çekilmiş daha yakın plan bir resmi daha hoş olur diye düşünüyorum. mutluluklar dilerim.

kavanozlar çok hoş ama biraz sıradanlaştı gibi herkes yaptırıyor magnetler daha hoş gibi geldi :16:

magnetlere bence başka foto bulmalısınız. yüzler hiç belli olmuyor. benim 16sında nişanım ben lavanta kesesi yaptırdım. kurabiye vs bu tarz şeyler kalıcı olmayabilir diye.

bence kavanoz çok sevimli :) ne güzel şeyler varmış ya keşke ben sözlenmeden önce baksaymışım :(

Back