İçimde tamamen bitirmişsem sorun olmaz ama en yakın arkadaşımın seçim yapması demek bu, artık en yakın arkadaşım olmaz o kişi...böyle bir şeyi sizin eski erkek arkadaşınız en yakın kız arkadaşınızla yaşasa ne düşünürdünüz? yargılamak için sormuyorum, sadece empati kurmanızı istiyorum. olmaz olmaz diye bişey yok, her şey olabilir.
Sanırım o doğru olduğunu şu şekilde düşünüyor bir konuşmasında seven insan fedakarlık yapar demişti.Geçmişteki tavırlarını düşününce sanırım oda seviyordu ama geri planda kalmak zorunda kaldı arkadaşı yüzündenYakında belli olur ztn hergün konuşuyorsanız. Ama ne kadar dogru bi ilişki olur onu bilemedim ..
Beynim yandı şuanda =Dkomşumuz eski eşinin nikah şahidiyle evli şuan bu hayatta olmaz diye bişe yok =D
Yeni profil resmin cok hos. Tam racon kesecek tip. Bayildim.racona ters . ben hoş bakmıyorum buna
Oooooooooopppskomşumuz eski eşinin nikah şahidiyle evli şuan bu hayatta olmaz diye bişe yok =D
Cıkma olayı olmadı belirttim bunu zaten.Sanmıyorumki hiç bir erkek eskiden arkadaşı ile çıkıp sonra sevgilisinin yakın arkadaşıyla evlenen bi kadına güvensin.Ben olsam arkadaşımın eski sevgilisi benimle görüşse evlense bile kendi arkadaşlarımla onu tanıştırmam valla.Başka adammı yok kendinizi rezil etmeyin.