Fikrinize ihtiyacim var 😊

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
327
Konuyu nereye açıcamı bilemedim gercekten dogru yermi bilmiyorum ama 😆 biz sunnet dugunu yapicaz malum heryerde acildi hemen hemen cocuklar buyumeden dha fazla birde heryer iyice kapanmadan fazla masrafsiz yapalim diye dusunuyoruz konu su biz evlenirken ben gelinlik giymedim nikah foto muz var bi oda sade seklinde.. hem sunnet yapsak bende elbise yerine sade kabarik olmayan bi gelinlik giysem zaten elbisede giysem beyaz alicaktim nasil olur sizde millet bisey dermi bilemedim ama icimde bi ukte kaldi fotomuz olur boylece guzel olmaz mi 😒

Cokda güzel olur. Hem elbise hem beyaz rengini tercih etmiş olursunuz. Kimin ne dediğine bakmayın siz. Elbiseyi ve fotoğraf çekimini düşünün. 😀

Yapanlar var çok denk geldim videolarda yapın hem millet ne derse desin boşverin iyi de yapsanız derler kötüde yapsanız derler her şekilde derler yani

Konuyu nereye açıcamı bilemedim gercekten dogru yermi bilmiyorum ama 😆 biz sunnet dugunu yapicaz malum heryerde acildi hemen hemen cocuklar buyumeden dha fazla birde heryer iyice kapanmadan fazla masrafsiz yapalim diye dusunuyoruz konu su biz evlenirken ben gelinlik giymedim nikah foto muz var bi oda sade seklinde.. hem sunnet yapsak bende elbise yerine sade kabarik olmayan bi gelinlik giysem zaten elbisede giysem beyaz alicaktim nasil olur sizde millet bisey dermi bilemedim ama icimde bi ukte kaldi fotomuz olur boylece guzel olmaz mi 😒
Bak gelinlik bile içinde ukte kalmış, daha ne diyelim sana , anlatmak istediğimiz esin seni sevmiyor kendi istekleri , çocuklarının bakımı için kullanıyor..

Ben öyle abartı şeyleri sevmem şahsen ben giymezdim. ama siz istiyorsanız içinizde ukte kaldıysa giyebilirsiniz tabiki. tamamen sizin kararınız milleti boşverin.

X