Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkFikrinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misinizz ♥️
3,5 yıllık evliyim ve 28 yasındayım. Bu ekim ayına kadar bebek düşünmedik ekim ayında karar verdik şükürler olsun ki bugünleri gördük Ayrıca belirtmek isterim ki adetim çok düzenlidir günü bırakın saatini bile anlayaniliyordum o kadar yani.. ve bu zamana kadar hiç doğum kontrol hapı geciktirici vs. hiç birşey kullanmadım. Ben bunların vok etkili birer faktör olduğunu düşünüyorum
Kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın Allahım tez zamanda size ve bebek bekleyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah En kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın Allahım tez zamanda size ve bebek bekleyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah En kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Fikrinize ihtiyacım var kızlar Adetime 3 gün var bu aksamüstü dayamayıp test yaptımm ve sonuçç görselde yarın da gidip kan testi yapmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 2753952