- 4 Ocak 2021
- 11
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi aycicegi92
Fikrinize ihtiyacım var kızlar
Adetime 3 gün var bu aksamüstü dayamayıp test yaptımm ve sonuçç görselde yarın da gidip kan testi yapmayı düşünüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah pozitif ınsallah kanda da pozitif çıkarFikrinize ihtiyacım var kızlarAdetime 3 gün var bu aksamüstü dayamayıp test yaptımm ve sonuçç görselde yarın da gidip kan testi yapmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 2753952
Maşallah pozitif ınsallah kanda da pozitif çıkarYorumunuz için tesekkür ederiimmm
![]()
Hayırlı olsun ovülasyon testi kullandınızmı acabaİnşallah bakalım yarın öğreneceğizCevabınız için tesekkürler
![]()
Aynı şeyi sorcaktımHayırlı olsun ovülasyon testi kullandınızmı acaba
Tesekkür ederim yarın kan verip yine sonucu paylaşacağım buradaaBaya net cıkmış gözünüz aydın kan verin yarın mutlaka düşük çıkarsa da iki günde bir kan verip baktirırsınız
Aynı şeyi sorcakt
Hayır hiç ovülasyon testi kullanmadım ama her kadının kullandığı adet takip uygulamaları vardır ben de yıllardır takip üçin hep kullanıyordum bebek düşündükten sonra ona biraz dikkat ettim ki zaten yumurtlama zamanlarımı vücudum bana hissettiriyordu ( buradan da yani yumurtlama belirtilerini takip ederek). Yarın kan testi verince eğer sonuç pozitif çıkar ise buradan belirtilerimi yazmak isterim. Mucizesini bekleyen herkese umut olmasını isterimHayırlı olsun ovülasyon testi kullandınızmı acaba
Hayırlı olsun canım bebiş bağırıyo anne gör beni diyeFikrinize ihtiyacım var kızlarAdetime 3 gün var bu aksamüstü dayamayıp test yaptımm ve sonuçç görselde yarın da gidip kan testi yapmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 2753952
Teşekkür ederimTesekkür ederim yarın kan verip yine sonucu paylaşacağım buradaa
Hayır hiç ovülasyon testi kullanmadım ama her kadının kullandığı adet takip uygulamaları vardır ben de yıllardır takip üçin hep kullanıyordum bebek düşündükten sonra ona biraz dikkat ettim ki zaten yumurtlama zamanlarımı vücudum bana hissettiriyordu ( buradan da yani yumurtlama belirtilerini takip ederek). Yarın kan testi verince eğer sonuç pozitif çıkar ise buradan belirtilerimi yazmak isterim. Mucizesini bekleyen herkese umut olmasını isterimBiraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
![]()
Kcıncı denemede gebelik geldiTesekkür ederim yarın kan verip yine sonucu paylaşacağım buradaa
Hayır hiç ovülasyon testi kullanmadım ama her kadının kullandığı adet takip uygulamaları vardır ben de yıllardır takip üçin hep kullanıyordum bebek düşündükten sonra ona biraz dikkat ettim ki zaten yumurtlama zamanlarımı vücudum bana hissettiriyordu ( buradan da yani yumurtlama belirtilerini takip ederek). Yarın kan testi verince eğer sonuç pozitif çıkar ise buradan belirtilerimi yazmak isterim. Mucizesini bekleyen herkese umut olmasını isterimBiraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
![]()
Hayırlı olsun:)Fikrinize ihtiyacım var kızlarAdetime 3 gün var bu aksamüstü dayamayıp test yaptımm ve sonuçç görselde yarın da gidip kan testi yapmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 2753952
hazırlan mide bulantılarına bende 6. Haftamın içindeyimTesekkür ederim yarın kan verip yine sonucu paylaşacağım buradaa
![]()
Kcıncı denemede gebelik geldi
Ekimde başladık bu ay 3. Ay oluyor.Kcıncı denemede gebelik geldi
Ayy öyle mi diyosunuzzHa
hazırlan mide bulantılarına bende 6. Haftamın içindeyim![]()
Bizde :) bu yaptıgınız erken gebelik testi mi belirtilerinşz nelerdiEkimde başladık bu ay 3. Ay oluyor.
Ne kadarlık evlisiniz bide kaç yaşındasınızEkimde başladık bu ay 3. Ay oluyor.
Hayırlısı olsun şimdiden sizin için de inşallah bebeğiniz sizinle olurrBizde :) bu yaptıgınız erken gebelik testi mi belirtilerinşz nelerdi
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bilgiler için tşk ederimHayırlısı olsun şimdiden sizin için de inşallah bebeğiniz sizinle olurrevet bu erken gebelik testiydi “miratech.” belirtisi konusuna gelirsek cok bariz bir sekilde belirtisi yoktu ben de bu ay özelikle vücudumu dinlememe rağmen ya da ben anlamadım bilemiyorum. 2 haftadır Şişlik vardı karnımda(hala da var) evet ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ama saniyelik bir olaydı. Akıntı olarakta beyaz renkte akıntım geliyordu ama normal bi şekilde. Abartı denecek kadar değil. Göğüs hassasiyetim dün basladı onuda adetime 4 gün kaldığı için ona yordum. Sadece bunlar ne mide bulantısı ne yerleşme kanaması hiç birşey görmedim. Bugün de durup dururken test yapmak geldi içimden yarın eşimin doğum günü belki vardır sürpriz olur diye yaptım gercekten sürpriz oldu
tabi yarın kan testi yapınca daha iyi anlayacagım sonucu.
![]()
3,5 yıllık evliyim ve 28 yasındayım. Bu ekim ayına kadar bebek düşünmedik ekim ayında karar verdik şükürler olsun ki bugünleri gördükNe kadarlık evlisiniz bide kaç yaşındasınız