Yatak Odası Dekorasyonu FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR BAYANLAR

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
Yatak odasını takım almak istemiyorum kendim farklı parçaları birleştirip tasarlamak istiyorum. Bu gardırop ve başlıgı tek baslarına cok begendim. Ama tarz olarak birbirlerini tamamlıyor mu tam emin olamadım.Sizce nasıl uyum saglar mı ikisi

Eklentiler

• Mor-renk-kadife-baklava-dilimli-şık-tasarım-yatak-başlığı-modeli.jpg
    268,5 KB · Görüntüleme: 12.393
  • aynal_dolap.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 2.339
mrb,
gördüğüm kadarıyla seçtiğin dolap tamamen ayna ve duvardan duvara yani aslında nötr... beğendiğin yatak başlığını bence kullanabilirsin ama dolabın softluğuna yakışan daha yumuşak bir renk odanı da daha rahatlamaya uygun gösterebilir. örneğin ingiliz yeşili dediğimiz açık yağ yeşili.... şart değil ama... burada dikkat etmen gereken şu dolabını nötr varsaymak için duvardan duvara olması iyi olur bu bir... ikincisi komodinlerini de modern seçersen bu yatak başı hele de bu bordo rengi ile odanda çok kötü sırıtır.... madem fransız stili seviyorsun o zaman komodinlerini ve diğer aksesuarlarını da ona uydur o zaman aynalı dalabın sadece güzel odanı yansıtan bir duvar görevi görür...

kolay gelsin....

Aynen dediginiz gibi dolap boydan boya olacak. Yatak başlıgını şekil olarak gösterdim renk olarak aynı sizin gibi yumuşak renk düşündüm krem rengi. Yatak başlarına iki tane de bu komidinleri düşündüm renk olarak da aynı sizce bunlar nasıl

Eklentiler

• 2359_TBL05939.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 448
bence model başlığına uygun... ben bir tık daha gösterişsiz ama aynı tarz tercih ederdim sanırım... daha sade eskitme beyaz ya da ingiliz yeşili mavisi gibi tonlarda komidin de hoş olur. daha az iddialı renkler mobilyada yatak odasını daha soft gösterir. bence cesur patlamaları yatak başı hakediyor... komidin gümüşi ayna gümüşi başlık bej bence boğar... ayrıca seçtiğin yatak başı ve komidinler provance stilde yatak başının etrafında eskitme beyaz mobilyası dönse bej kesin olur ama bu model biraz renkli güzel olur gibi... bir değerlendir. provance mobilyaları incele... zevk senin oda senin doğru yoldasın bence...

Merhaba . Anladığım kadarıyla var olanı değilde kafana ve zevkine göre tasarlanan istiyosun. Bolgenin mobilya tasarımı ve imalatı konusunda en iyi hatta tek firmasiyiz. Irtibata geçin gelip bakalım hayalinizi gerçekleştirelim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…