E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar
Kendinizi çirkin görmenize gerek yok ki belki o dönemden sonra hayatına bir başkası girdi şu dönemde de ciddiye bindiyse bakmamış olabilir, bu demek değildir ki siz cirkinsiniz veya yaşınızın büyük olmasından dolayı size bakmıyor böyle düşünmeyin bence ,E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar
Beğenmediğin erkek kişisi kaldı mı acaba rainny bende bunu merak ediyorumSize bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Yok hic konusmadik nadiren ayni ortama geliyoruzKendinizi çirkin görmenize gerek yok ki belki o dönemden sonra hayatına bir başkası girdi şu dönemde de ciddiye bindiyse bakmamış olabilir, bu demek değildir ki siz cirkinsiniz veya yaşınızın büyük olmasından dolayı size bakmıyor böyle düşünmeyin bence ,
Aranızda hiç muhabbet geçti mi iş arkadaşınız mı? Sık sık aynı ortamda mısınız
Çirkinsin desek ne olacak?/E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar
ÜzülürümÇirkinsin desek ne olacak?/
MalesefBir an maskeden bahsedince ohaa dedim ilk defa erkek dışında bir konu açmış. Sonra devamını okudum ve sonuç; yine erkek konusu ve hüsraann
O zaman siz onu beğenip baktığınız için dikkatini çekmiş oda size bakmış da olabilir , hayatına başkası girmiş olma ihtimali de var ama sizin yaşınızla mi ilgili ya da güzellik-cirkinlik kavramıyla mi ilgili bunu onunla hiç iletişime girmediğiniz için kimse bilemez kiYok hic konusmadik nadiren ayni ortama geliyoruz
Ah be rainyy sal gitsin be bacım. Sen erkekleri değil erkekler seni düşünsün, ekşide senin için konu falan açsınlar. Umursamayan sen ol artık.Malesef
Genel olarak üzgün birisin zaten sal kankaÜzülürüm
Aa nasıl yaniAh be rainyy sal gitsin be bacım. Sen erkekleri değil erkekler seni düşünsün, ekşide senin için konu falan açsınlar. Umursamayan sen ol artık.
Rainyy cidden bir psikoloğa ihtiyacın var. Yazık böyle böyle çürüteceksin ömrünü.Üzülürüm
Haha niye oyle dedin okadar mi korkuncumTanısa zaten kaçardı boşver o yüzden beybisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?