Fikriniz var mi?

Niye
E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar

Niye sizin güzelliğiniz bir kişinin beğenmesine mi bağlı ? En güzel en yakışıklı bulunan insanları bile beğenmeyenler olabilir, takılmayın beğenmeyen beğenmesin vardır bi hayır bunda da

E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar
Kendinizi çirkin görmenize gerek yok ki belki o dönemden sonra hayatına bir başkası girdi şu dönemde de ciddiye bindiyse bakmamış olabilir, bu demek değildir ki siz cirkinsiniz veya yaşınızın büyük olmasından dolayı size bakmıyor böyle düşünmeyin bence ,
Aranızda hiç muhabbet geçti mi iş arkadaşınız mı? Sık sık aynı ortamda mısınız

Size bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Beğenmediğin erkek kişisi kaldı mı acaba rainny bende bunu merak ediyorum

Yok hic konusmadik nadiren ayni ortama geliyoruz

Bir an maskeden bahsedince ohaa dedim ilk defa erkek dışında bir konu açmış. Sonra devamını okudum ve sonuç; yine erkek konusu ve hüsraann

Yok hic konusmadik nadiren ayni ortama geliyoruz
O zaman siz onu beğenip baktığınız için dikkatini çekmiş oda size bakmış da olabilir , hayatına başkası girmiş olma ihtimali de var ama sizin yaşınızla mi ilgili ya da güzellik-cirkinlik kavramıyla mi ilgili bunu onunla hiç iletişime girmediğiniz için kimse bilemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…