Size bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Hemen adamın beynine giriyorum : Maske kalkınca kim olduğunu anlayıp go go goSize bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Yok gozlerim kahve eyelinerde kullanmıyorumGozlerin renkli mi rainy? Gozleri renkli olup siyah eyeliner cekenler maskeliyken cok guzel gozukuyordu. Butunu gorunce begenmemistir belki
Siz mi büyüksünüz o mu , maskeliyken baktığında ne duyguyla baktığını düşündünüz ki , maske kalkınca sizi beğenmediğini nereden çıkardınız ,belki hayatına başkası girdi maskeyle alakası olmayabilirSize bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Ben büyüğümSiz mi büyüksünüz o mu , maskeliyken baktığında ne duyguyla baktığını düşündünüz ki , maske kalkınca sizi beğenmediğini nereden çıkardınız ,belki hayatına başkası girdi maskeyle alakası olmayabilir
Bende taktim kafama karsilasmasak iyiyduOlabilir gerçekten maskeli bazıları güzel geliyor insana. Maskeyi indirince hayal kırıklığı. Ama kırıcı ya.
Ya şey oluyordu herkes maskeliyken çok farklı bir surat oluşuyor kafada maskeyi çıkarınca hiç beklemediğim bir yüz çıkıyordu neyi niye bekliyorsakMaske takınöyle deneyin
Sizi yorumladım yanlışlıklaMaske takınöyle deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?