• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikriniz var mi?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.374
3.776
173
Size bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum

Bu kaçıncısı?
Ayrıca Maske inince büyüsü kaçmış üzgünüm.

Size bir sey danisacagim. Biri maskeliyken bakiyordu. Maske kalkti simdi hic takmiyor. Cirkin mi buldu acaba birazda yas farki var ondan mi dersiniz? Benim aklima takildi cunku kendisini begeniyordum
Hemen adamın beynine giriyorum : Maske kalkınca kim olduğunu anlayıp go go go

Gozlerin renkli mi rainy? Gozleri renkli olup siyah eyeliner cekenler maskeliyken cok guzel gozukuyordu. Butunu gorunce begenmemistir belki 😬

Maskeni indirmeyecektin 🤷‍♀️

Olabilir gerçekten maskeli bazıları güzel geliyor insana. Maskeyi indirince hayal kırıklığı. Ama kırıcı ya.

Siz mi büyüksünüz o mu , maskeliyken baktığında ne duyguyla baktığını düşündünüz ki , maske kalkınca sizi beğenmediğini nereden çıkardınız ,belki hayatına başkası girdi maskeyle alakası olmayabilir

Siz mi büyüksünüz o mu , maskeliyken baktığında ne duyguyla baktığını düşündünüz ki , maske kalkınca sizi beğenmediğini nereden çıkardınız ,belki hayatına başkası girdi maskeyle alakası olmayabilir
Ben büyüğüm

E siz begenmemistir diyince tribe girdim cirkin miyim sizce kizlar

Çirkinlikle alakası yok adam maskeliyken geri kalan yüzü hakkında belli bir tahmin yapıyorsun, çıkmayınca şaşırıyorsun, benim tipim değilmiş falan diyorsun. Ya ta maske takılan zamandan beri senden hoslanacak değil başka birini bulmuştur. Ozguveninizi dusurecek yer ariyorsunuz.

Belki eski sevgilisiyle barışmıştır. Ya da hayatına biri girmiştir. Diğer bir ihtimal ise siz onu beğendiğiniz için devamlı o kişiye baktınızsa, o kişi de siz kendisine baktığınız için size bakmış olabilir.

Back