Fikriniz nedir?

Deeerrrya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
15
0
21
Kızlar merhaba. İlişkiden 18 gün sonra dün yaptığım erken gebelik testim negatif çıktı. Farklı uygulamalara göre bu ayın ya 19 ya 20 ya da 21inde regl olmam gerekiyor. Elimde predictor express testi de var ve regl gecikmesinin ilk günü kullanılabildiği yazıyor. Sizce eğer regl olmazsam hangi gün yapmam daha doğru ve net sonuç olur? Bu yaptığım test de negatifse tamamen risk ortadan kalkar değil mi? Regl olacak gibiyim farklı günler de yazdığı için hangi gün olurum bilmiyorum o yüzden sizce eğer olmazsam ne zaman yapmalıyım?

Geç döllenme olabilir, korunmasız ilişki de ihtimal var, 2 gün sonra normal kaset test yaparsanız iyi olur
Geç döllenme denen zımbırtı yine ilişkiyle alakalı değil mi? Yani ben normalde adetin 10.günü yumurtluyorumdur o gün ilişki olmuştur. Ama o ay 20.gün yumurtlamışımdır o gün de ilişki olduysa geç döllenme bu demek değil mi? 18 günlük ilişki geç döllenmeye denk nasıl gelsin spermin yumurtanın yaşama süresi belli

Geç döllenme denen zımbırtı yine ilişkiyle alakalı değil mi? Yani ben normalde adetin 10.günü yumurtluyorumdur o gün ilişki olmuştur. Ama o ay 20.gün yumurtlamışımdır o gün de ilişki olduysa geç döllenme bu demek değil mi? 18 günlük ilişki geç döllenmeye denk nasıl gelsin spermin yumurtanın yaşama süresi belli
Tahmini ovülasyon günümden ya 5 ya 8 gün öncesinde yaşandı ve yumurtlama dönemim de hep döngüme uygun oluyor ve belirtilerim de vardı yani.

Kese geç oluşur bu yüzden hormonlarda vücuda geç yansıyor, normalde kanda/idrarda 12 14 günde çıkan pozitif süresi uzar.

2. Gebeliğim kaset test silik çıkıyordu dr gittiğimde kese yok rahim kalın demişlerdi, geç döllenme ihtimali var diye diye 9+2de sağlıklı kese ve bebeği gördük.

Burada da çok fazla regl günü geçip negatif görüp daha sonra pozitif gören kadınların konusuna denk geldim.

Kese geç oluşur bu yüzden hormonlarda vücuda geç yansıyor, normalde kanda/idrarda 12 14 günde çıkan pozitif süresi uzar.

2. Gebeliğim kaset test silik çıkıyordu dr gittiğimde kese yok rahim kalın demişlerdi, geç döllenme ihtimali var diye diye 9+2de sağlıklı kese ve bebeği gördük.

Burada da çok fazla regl günü geçip negatif görüp daha sonra pozitif gören kadınların konusuna denk geldim.
Yok onu biliyorum, geç döllenmenin mantığına aykırı konu sahibinin durumu. Düzenli bi ilişkisi olsa adet gecikmesinin 10.gününde de öğrenen var tabii ki ama onun son ilişkisinin üstünden 18 gün geçmiş bile

Yok onu biliyorum, geç döllenmenin mantığına aykırı konu sahibinin durumu. Düzenli bi ilişkisi olsa adet gecikmesinin 10.gününde de öğrenen var tabii ki ama onun son ilişkisinin üstünden 18 gün geçmiş bile
Merhaba ..Benim de yumurtlama-çatlama tarihim ayın 12siydi.Net ,çünkü doktor kontrol gününe denk geldi,o dedi.değerlendirdik.17 sinde adet olmam gerekiyordu.yumurtlama tarihim ilk kez adete bu kadar yakın oldu.son adetlerim hep düzenli 24 günde bir idi.bat günü geçti.Kasık ağrısı,bol su içme idrara çıkma.Ve gece sol kasıktan bacağa vuran hafif ağrı var.Onun dışında gelen giden yok.Çok akıntı yok.Bugün dayanamayıp kan verdim 0,100 gibi bi şey çıktı.Artık söktürücü için doktora gitmeli miyim ,yoksa ihtimal var mı ki..Testi erken mi verdim.Ama baktığımda adetten 1 hafta geçti nerdeyse..

X