Kına Gecesi fikriniz lazım;-)

Bence bindalliyi sadece sen giymelisin gelin olarak.Kinada oyun havalari cok olacagi icin roman kiyafetleri giyebilirler abartili bir sekilde,yada nerelisin yada nisanlin nereli,oranin yoresel kiyafetlerini giyebilirler.Ben kinamda bindalliya benzer esimin memneketinin yoresel kiyafetini giymistim herkes cok begenmisti,sende calgicilarda bunu kullanabilirsin.

Anladım İzmirliyim ben,eşim de çorumlu ama Manisadan.Burada bindallılar çok ön planda.farklı bir şey giyince etrafımın hoş karşılayacağı sanmam.Ama kadınlar için düşünebilirim.Sağol ,teşekkürler:71:

şu bildiğin pasta mumları vardır ya renklilerden,işte onlardan alıp kırmızı tül ile yarıya kadar kapladık ve beyaz ya da kırmızı kurdeleler ile bağlayıp fiyonk yaptık.istersen ayrı yeten kurdeleyi bağladığın yere süs takabilirsin.
Bileklikler de istediğin gibi olabilir.benim arkadaş rengarenk takmıştı,ama o birde hint kıyafeti giymişti o yüzden rengarenk bileklikler yakışmıştı kıyafetine.sen de dilediğin gibi bileklikler takabilirsin.sonrada kına sonunda teşekkür amaçlı misafirlerinle vedalaşıp kollarına taktığın bilekliklerden dağıtırsın. çok hoş oluyor ve yine değişik bir fikir.:34:
nerden ucuza bulabilirsin bilmiyorum hiç.Kendin de yapabilirsin.Ama şu japon pazarı tarzı yerlere bakıver.toplu çok alınca belki daha uyguna verirler.

tmm canım japon pazarı gibi yerleri gezmek lazım yani :)
hoş olucağını düşünüyrm bende. sğl fikir için

$KALP-SEKLINDE-KIRMIZI-BALON-100-ADET__33543449_0.jpg $KALP-SEKLINDE-KIRMIZI-BALON-100-ADET__33543449_0.jpg

Kına gecesi mekanını sadece bu kalpli balonlar ile süslesem nasıl olur sizce? Kına gecesi için tuttuğum cafenin herhangi bir süslemesi olmayacakmış ama ben ne götürürsem süslemede yardım edeceklermiş.Bu kalp balonlar nasıl olur her yere dağıtılsa?

canım mumlar çok güzel olmuş balonlar harika olur...bana göre de yalnızca sen giymelisin bindallı yani ben o gece başkasının bindallı giymesini istemezdim...ikramlarda yeterli olacaktır zaten kınada vereceksiniz...
mutluluklar şimdiden...her şey gönlünce olur umarım...

sağolun kızlar, balonlarda kararsız kaldım,çocukalr olacak haliyle etrafta.onlar çok sıkıntı verirler mi acaba balon olayında,bu yüzden karar vermedim.neyse valla güzel olsun istiyorum oyüzden ince eleyip sık dokuyorum.çok fazla düşündüğüm için de artık karar veremiyorum ne doğru ne yanlış!!:52:

Back