29 Ocakta sadece kadınlar arasında olacak bir kına gecesi hazırlıyorum.60-70 kişilik olacak ve ben de hoş bir cafe tuttum.Sadece kadınlar arasında olacağı için kadın çalgıcı tuttum 2 kişi çalıp oynayıp eğlendiriyorlar.İçecek yiyecek olarak çerez kuru pasta ve meyve suyu var ekstra bir şey yok.anneme kına mumları yaptırdım 40 adet kadar, ben de kına avuç güllerini yapacağım yine 40 adet kadar, bir de yine değişik olarak hediye kınalıklar aldık.yani kısacası kına gecesi bu şekilde sürecek.Daha da çok abartmak istemiyorum.Bu şekilde kına gecesi nasıl olur sizce?
Bir de bir soru daha?:> Araştırdım baya ve artık kına gecesinde gelinin kız arkadaşları falan da bindallı giyiyorlarmış.benim arkadaşlarım giymezler ama ben şöyle düşündüm gelen 2 kadın çalgıcıya kırmızı bindallı giydirsem nasıl olur?ben de mürdüm rengi ya da krem bindallı giymeyi düşünüyorum...
fikirlerinizi bekliyorum.ya da düşündüğüm organizasyon nasıl, onu da yorumlarsanız çok sevinirim.Arada sıkışıp kaldım
Bir de bir soru daha?:> Araştırdım baya ve artık kına gecesinde gelinin kız arkadaşları falan da bindallı giyiyorlarmış.benim arkadaşlarım giymezler ama ben şöyle düşündüm gelen 2 kadın çalgıcıya kırmızı bindallı giydirsem nasıl olur?ben de mürdüm rengi ya da krem bindallı giymeyi düşünüyorum...
fikirlerinizi bekliyorum.ya da düşündüğüm organizasyon nasıl, onu da yorumlarsanız çok sevinirim.Arada sıkışıp kaldım