Fikri olan?

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
Yetkin marka çkb takımları ile ilgili fikri olan var mı kızlar? Evim.nette kampanyası var da

Çeliği nasıldır acep, bilen duyan varsa bana dönerse çoook mutlu olurummm

Yetkin marka çkb takımları ile ilgili fikri olan var mı kızlar? Evim.nette kampanyası var da

Çeliği nasıldır acep, bilen duyan varsa bana dönerse çoook mutlu olurummm

keşke yardımcı olabilsem canım ama malesef ben biev almayı düşünüyorum günlük kullanım için misafir takımlarımda karaca

hiç duymadım canım ama ona verene kadar karaca, hisar kampanyaları oluyor
onları dusun bılmedıgın bırseyı de alma derım

markayı duydum ama kalitesini hiç bilmiyorum fiyatlarına baktım şimdi sen yazınca 250 küsür bir çoğu ben indirimdeyken 257 tl ye aryıldız almıştım bence sende güzel bir indirim bekle canım.

canım bu konuda bende derin bir araştırma içerisindeyim sana neticeyi bildireyim konu çatal-kaşık olunca 1-jumbo,2-hisar,3-aryıldız geliyor bernardo,biev,korkmaz,karaca(daha aklıma gelmeyenler)bunlar hep aynı kalitede schafer hakkında iyi konuşmuyorlar benim misafir takımım var günlük için 12 kişilik set arıyorum herkes yukardaki sıralamayı yapıyor ve pahalı birşey olsun istemyorum he birde garanti meselesi var jumbo ömürboyu,hisar 100 yıl garanti veriyor ama ben gibi hem uygun hem kaliteli olsun diyosan nehir marka var (200 lira flan değişiyor) ve 50 yıl garantili ben şahsen ondan alacağım inşallah yardımcı olmuşumdur..

canım benim çok sağol, seni bulmuşken bir soru daha yönelteyim; nehir marka çkb lerin en uygun fiyata satıldığı bir site bulabildin mi?

canım benim çok sağol, seni bulmuşken bir soru daha yönelteyim; nehir marka çkb lerin en uygun fiyata satıldığı bir site bulabildin mi?

canım kendi sitesinden alışveriş yapabiliyosun ve aşağı yukarı diğer sitelerle aynı fiyatta ama ben netten alışveriş yapmıyorum ve tamamen şans eseri girdiğim bir mağaza nehir ürünleri satıyor istediğim modeli getirebileceklerini söyledi daha iyi bilgi aldım modellerini inceledim 50 yıl garanti verince karacaymış emsanmış falanmış filanmış yok oldu gözümde zaten kaşıkların arkasında 18/10 yazanlar çeliğin kalitesini gösteriyomuş en iyisi oymuş sana beğendiğim bikaç model ekleyeyim belki hoşuna gider

Eklentiler

• $maksi sade 60 parça-141tl.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $fiesta sade 60 parça-124tl.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $karizma.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87

Maksi ve deniz modelleri çok hoş canım, ben de sitesini bir inceleyeyim şimdi,

Haftaya kadar karar vereyim, alıcam en kısa zamanda inşallah :44:

Çook sağol canım benim

Maksi ve deniz modelleri çok hoş canım, ben de sitesini bir inceleyeyim şimdi,

Haftaya kadar karar vereyim, alıcam en kısa zamanda inşallah :44:

Çook sağol canım benim

rica ederim canım ne demek yalnız şunu da belirtiym çok oldu ama deniz modeli sade çok şık burdan bakınca ama mağazada inceledm hep parmak izi oluyor buda içimi soğuttu:44: deniz modelini eledim fiesta var hatta fiestanın altın sarılı olanı da var ama uymaz benimkilere maksiyi bende beğendim sen sitesinden bak daha neler var neler ben sapı yuvarlak sevmediğim için bunları ekledm mutlu huzurlu bereketli günlerde kullanırız inşallah..:119:

Çok sağol tatlım, öperim seni kocamann

webdenal.com da nehir lizbon indirime girmiş 175 lira 6 taksite, sence bu site güvenilir mi, bilgin var mı canım :44:

mutlaka eklerim canım, adını öğrenmemde sakınca var mı :26:
isminle hitap etmek beni mutlu edecek arkadaşım

tabi ki
Betül ben..söylediğin site hakkında diğerleri kadar olmasa da güvenilir diyorlar ama bence kendi sitesi daha iyidir acelen yoksa anneler gününü bekle derim kampanya olabilir..

cnm nehir markayı duydum ama kullanmadım günlük için istiyorsan alabilirsin. schafer aldım günlük için misafir içinse hisar

tabi ki
Betül ben..söylediğin site hakkında diğerleri kadar olmasa da güvenilir diyorlar ama bence kendi sitesi daha iyidir acelen yoksa anneler gününü bekle derim kampanya olabilir..

Betülcüm tanıştığıma memnun oldum canım.. Ben bu adını verdiğim sitede nehir lizbon modelini buldum.

60 kişilik büyük aile takımına baktım, içinde bir tek yemek bıçakları ve tatlı bıçakları yok. Bu üçünü de ayrı ayrı ekleyince toplamda 133 küsüre geliyor. Bana çok iyi geldi fiyatı, karar değiştirmezsem nehir lizbon alacağım canım, sen ne düşünüyorsun, sence nehir lizbon modeli güzel mi canım

bende memnun oldum canım baktığın fiyat uygunmuş gerçekten hazır almışken can-canan çay kaşıkları var ondan da al lizbon modelini ben pek beğenmedim daha doğrusu ben sapı yuvarlak sevmiyorum köşeliler daha çok hoşuma gidiyor elde kalem gibi değilde incecik tutulan daha güzel sanki model olarak kararsızım ama kesin köşeli olacak bunun gibi..

Eklentiler

• $karizma.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…