Gebeliğe Hazırlık Fikri olan varsa lütfen yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
13
Kızlar merhabalar gebelik testi illa 5 dakikada mı çıkar sonucu 4 tane yaptım ve biraz zaman geçince belirdi 2. Çizgi anlamadım bir şey

Canım hamilelikte genelde ilk 10 dk çıkar ama kesin olan acile gidip betahcg değeri baktır 5 ve üzerinde hamilelik oluyor

Sağlık ocağın da yapıyorlar demi gebelik testi gidicem canım

Bazen geç döllenme olabiliyormuş öyle diyorlar burda. Ama yanılma ihtimali artıyor zaman geçince.

Kızlar merhabalar gebelik testi illa 5 dakikada mı çıkar sonucu 4 tane yaptım ve biraz zaman geçince belirdi 2. Çizgi anlamadım bir şey
Benim çıkmıştı hemen yani ilk 5 dk'dan sonra çıkanlara inanmamak gerek diyolar

Bende öyle biliyorum ama 4 tane de çıkınca şüphelendim hayırlısı

Testin arkasını okuyun. Bazı testler 5-20 dk diyor. Yazan süre dolduktan sonra çıkarsa kuruma çizgisi olabiliyor. Biraz su damlatın çizgiye silinmezse gerçektir

Canım benim de böyle çıktı belli belirsizdi. Bir bakıyorum var bir bakıyorum yok . Kan testi yaptırdım 14 çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…