Hım evet bu da olabilirHamileyken baldirlarimda oluyordu agri. Magnezyum eksikliginden. Magnezyum tableti kullanmistim. Su icine atinca eriyenlerden.
Bence önemsemelisinBenimde sağ kolumda var böyle bir ağrı hatta hissizlikte var doktora gittim önemsemedi birazcık geçsede böyle yaşamayı öğrendim en azından sağ tarafıma yatabiliyorum çok şükür
Doktor hiç fıtıktan şüphelenmedi birde aksırınca hapşırınca elektrik veriyorlardı sanki koluma öyle birşeydi yani ilaçların üstüne şükür çok çok daha iyiyim.Bence önemsemelisin
Boyun ile ilgili bir durum olabilir
Hamilelikten dolayı aynı ağrı iki bacağımda da vardı vitamin kullandım geçti acaba öyle birşey mi sizinki de magnezyum kullandınız mıherkese iyi geceler
Kızlar yaklaşık 1 aydır sağ bacagımın arka kısmında çok fena bir ağrı var
Baldır bölgesi, orda bulunan etim inanılmaz ağrıyor
1 aydır doktorlarda sürünüyorum
Fizik tedavi
Ortopedi
Kalp damar cerrahı
Genel cerrah a gittim
Doktorların klasik sözü
İlaç veriyorlar ve gecmezse gel diyorlar
Henüz sonuc alamadım
Bugun bacagımdan ultrason cekildi
Damarlarımda bir sorun yokmus şükür
Bir hafta sonra da mr cekilecek bel fıtıgı süphesi için
Ben dayanamıyorum bu ağrıya
Sizin basınıza geldi mi böyle birsey
Ne teşhis kondu ve tedavi oldunuz mu
Ağrı sağ bacagımın diz altı arka kısmında
Şimdiden tesekkurler
size de çok geçmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Bende bu yaz başımdan geçenleri anlatmak istiyorum
Benimde sol işaret parmağı eklem yerinde ağrı oldu şişti. 6 defa röntgen filmi 1 defa ultrason bakıldı, ne olduğunu çözemedi ortopedi ve farklı doktorlar bunlar Devlet hastanesi. Mr istedi doktor sonra ama mr için gün almak ölüm bilirsiniz hemen vermiyorlar
Bende daha fazla ağrıya dayanamayıp özel hastaneye gitmeye karar verdim
Durumu anlattım kısaca oda röntgen filmi istedi sonra çatlamış diyerek alçıya aldı
Çok fazla masraf gittiğinden alçıyı çıkarmak için tekrar devlet hastanesini tercih ettim. Alçı çıktı ağrım devam ediyor du
Maalesef ki boşu boşuna para için alçıya alınmış elim 40 derece sıcakta boşu boşuna 20 gün alçı da kaldı
Tetik parmak diye bi hastalıkmış ilk defa duydum
İlaç tedavisi ile geçmezse Dr cerrahi müdahale gerekecek dedi
İlaçla geçmedi ve ben bir daha gitmedim bu yaşadıklarımdan dolayı hastaneye
En azından bir süre daha gitmek istemiyorum
yok hayır kullanmadımHamilelikten dolayı aynı ağrı iki bacağımda da vardı vitamin kullandım geçti acaba öyle birşey mi sizinki de magnezyum kullandınız mı
Diz kapağımın arkasının alt kısmında özellikle geceleri daha çok ağrırdıyok hayır kullanmadım
baldırlarda mı agri vardı?
ben uykuya dalınca gecıyorDiz kapağımın arkasının alt kısmında özellikle geceleri daha çok ağrırdı
Kan tahlili yaptırdınız mı değerlerinize bakıldı mıben uykuya dalınca gecıyor
ama gunduzlerı mahvoluyorum
Evet tahlil yapıldıKan tahlili yaptırdınız mı değerlerinize bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?