BDV ye yazsaydın canım keşkesoruna gelince dile getir tepkini koy canım. Hayatında ben de varım demek gibi. Yani benim nâcizane görüşüm bu
öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın
Bende olsam bende beklerdim yani yalan yok
Vay ne cimriymis yahu. Yemeğe filan da mi götürmedi diyecem hediye almayan yemegimi götürecek dimiBiliyorum ama baslk onemli deglki sorunlarima yanit ariyorum bu daha onmli. Ordada burdada insanlr okuyacak sonctane yapmaliyim sence? Cift maas+ ikramiye bile aldi ama bana hc brsy almadi
Öyle canım ama site kurallarına aykırı sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılmak istememHaklisn ama bu baslikda daha aktif gbi insanlar. Nasl bir tepki bermeliyim ki ?
Vay ne cimriymis yahu. Yemeğe filan da mi götürmedi diyecem hediye almayan yemegimi götürecek dimitam cimri biri valla
Öyle canım ama site kurallarına aykırı sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılmak istememyani trip atarak ama ilk maaşıymış canım bi ihtiyacı Olabilir o yüzden sana bişi yapamamıştır belki de diğer maaşında sana bi hediye vb. Ayarlamazsa tepki verebilirsin
Konuşurken laf arasında parasini naptgini birkim yapiyon mu gibi bise sor bakalim ne diyecekŞuan egitimde yani 3 aydr yanmda degl ama ailesine apra gonderiyo surekli. Bn urda dsari ckamiyrm sana hediye gonderemiyorum ama para atym bnden kendine bi hediye al bile demedi ya
Açık çık konuş söyle üzüldüm kırıldım de yani olmaz öyle ben sadece 5000 alıyor zannetmiştimCift maas + ikramiye aldi yani 15 binden fazla para aldi hc mi 1 tl lik hatrm yk ama. Bn ozel gunlermzde bile hedye alrdm o durumum yk dye almzdi
Cimri gibi, hiç çekilmez :/Biliyorum ama baslk onemli deglki sorunlarima yanit ariyorum bu daha onmli. Ordada burdada insanlr okuyacak sonctane yapmaliyim sence? Cift maas+ ikramiye bile aldi ama bana hc brsy almadi
Konuşurken laf arasında parasini naptgini birkim yapiyon mu gibi bise sor bakalim ne diyecek
Açık çık konuş söyle üzüldüm kırıldım de yani olmaz öyle ben sadece 5000 alıyor zannetmiştim
Bazen erkekler biz kadar ince düşünemiyor. Hediye alması gerektiğini yada bunun bi incelik olduğunu bile düşünmüyordur belki. Yada şimdiye kadar parası olmadığı için size hediye almamış, böyle bi beklentiniz olduğunu bile düşünmüyordur. Ama bence istediğinizi belli etmeyin. Biraz daha gözlemleyin ona göre hareket edersiniz.
Acaba borcu falan mı var. İlk maaşla hediye vs alınması bi kural değil bence öyle düşünmeyin. Bu içten gelerek yapılır.Gelmesini beklycem artk. İşe baslrkn 7 yil boyunca sana hediyelr alamdm suprzlr yapamdm ama acisini ckartcm demsti pek zanntmiyorum ama hadi bakalm. İlk maas demek sevdklrine, ona emek verenlre hediye almk icn pay edilir bnm bildigim.
Ama çift maaş + ikramiye diyosun kesin tepki göster benim için yapabileceğin hiç mi bişi yok gibi
Acaba borcu falan mı var. İlk maaşla hediye vs alınması bi kural değil bence öyle düşünmeyin. Bu içten gelerek yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?