Tuvalet Eğitimi fikirlerinizi paylaşır mısınız?lütfen

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar kızım 26 aylık oldu.havalrın ısınmasını bekliyordum tuvalete başlamak için ısındı.telaşlandığım konu şu kızım çok su içer ve habire bir çiş yapar geceleri ise üstünü örttürmediği için boydan tulum giydirirm.sorum şu ben nasıl başlamalıyım eğitime geceleri nasıl yapayım kaldırıp tulumunu çıkarayım falan derken uyanır bidahada uyumaz zaten.geceleride çok çiş yapar.bilmiyorum artık bezden kurtulmak istiyorum ama kızım hazır değil galiba.yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşım benim kızımda 27 aylık daha bezden kurtulamadık ama sana bir önerim var bence önce güzdüz eğitimini ver gece attını bezlersin gündüz olayını çözersen yaz geliyo nasılsa tulum giydiremene gerek kalmaz geceyide atlatırsın böylelikle :)

hazır olmadığını hissediyorsanız hiç başlamayın... çünkü iyice karışık bir hal alır bu durum... o sizi yönetsin... siz müdahaleci olmayın.. o bezden rahatsız olsun... bu konu hakkında da onun yanında asla konuşmayın, konuştumayın.. bol şans...

benim kızım30 aylık oldubugün tam1ay oldu tuvalet eğitimimizi tamamlayalı.1nisanda başladık hatta buraya yazdım gün gün yaşadıklarımı ilk zamanlarzorlandık sıkıldım pişman oldum ama sabretmek lazım bu işte gündüz evdeysem hiç bağlamadım bez biryere gittimizde bağladım ama kilot misali gittiğim yerddetuvalete götürdüm ama çok şükür kızım abuk öğrendi 10 günde öğrendi ve ben gece için hiç birşey yapmadım ogün bugündür bez bağlıyorum yani 1aydır geceleri kupkuru bezle kalkıyor sabah gözünün açar açmaz tuvaletim geldi diyor ve 2gündürde gece uyanıp beni uyandırıyor tuvaletim var diye
ben kızıma 29 aylıkken başladım çocuğunun durumuna hazır olup olmamasına bakıp başlamalısın tam zamanı bence kolay gelsin darısı başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…