• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen...

bayan11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
63
0
26
Bilecik
Arkadaşlar merhaba, bende mutfak yapım aşamasındayım da mutfak dolaplarımı örnekteki şekilde yaptırmaya karar vermiş gibiyim, bu şekilde abonozdan şerit geçmişler, birde çerçevesini abanoz yapmışlar ya değişik gibi geldi bana. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Sizce bu şekilde güzelmi, yoksa altlar abanoz üstler beyaz mı, yada sadece beyaz mı yaptırayım. Lütfen bir fikir verin. Birde eğer böyle yaptırırsam tezgah ne renk olmalı sizce, koyu kahvemi olsun, aslında krem rengi istiyorum ama bu dolaplara pek olmayacak gibi, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Eki Görüntüle 662007 Eki Görüntüle 662006

Arkadaşlar aslında anlatmak istediğim mutfağı 2. sayfada ekledim, katalogdan beğendiğim mutfak işte buydu. Sizce nasıl

Son düzenleme:
Öncelikle güle güle kullanın şimdiden.
Ben de değişik buldum ama ben beğenmedim arkadaşım,ilerde sıkılabilirsin.Sade düz olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Beyaz çok kullanışlı oluyor..hem aydınlık verir,tüm renklere uyar.benim şuan üst-alt beyaz .kiler kısmını komple abanoz yaptrımıştım.istersen bu sitede var link atayım belki fikir olur.
Beyaz olduğu için tezgahımı siyah doğal granit yaptırdım,kendinden desenli simli gibi duruyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/375867-prenscim-in-evi.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bende mutfak yapım aşamasındayım da mutfak dolaplarımı örnekteki şekilde yaptırmaya karar vermiş gibiyim, bu şekilde abonozdan şerit geçmişler, birde çerçevesini abanoz yapmışlar ya değişik gibi geldi bana. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Sizce bu şekilde güzelmi, yoksa altlar abanoz üstler beyaz mı, yada sadece beyaz mı yaptırayım. Lütfen bir fikir verin. Birde eğer böyle yaptırırsam tezgah ne renk olmalı sizce, koyu kahvemi olsun, aslında krem rengi istiyorum ama bu dolaplara pek olmayacak gibi, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Eki Görüntüle 662007 Eki Görüntüle 662006

ben begendim.yalnız bu şekilde beyaz bir tezgah lazım.

Açıkçası ben beğenmedim.ya tamamen beyaz yada altı abanoz yap.mesela benim mutfağım üst beyaz alt abanoz mutfak resmime bak istersen koymuştum evimi.ben çok memnunum.bana tamamen beyaz olması soğuk geliyor bu benim fikrim yani o nedenle altı abanoz seçmiştim.hatta mor ve beyazla kombine ettim mutfağımı hiçte sırıtmadı yani.

altlar abanoz üstler beyaz olsa hoş olur ben şahsen bu şeritleri pek beğenmedim temizlik açısından da alt dolaplar daha çok kirleniyor ve koyu olmaları iyi olur..

Koyu da olsa kirleniyor :) beyaz oldumu ferah ferah olur en güzeli açık renk tatlım korku flimi çevirmiceksin dimi :) bence bu şekildede çok güzel :nazar:

fikir olsun kendi evimden bende altını mürdüm istiyordum ama araştırmalarım sonuçunda böyle yaptırdım. $SAM_1376.webp

Arkadaşlar aslında benim katalogdan beğendiğim mutfak buydu, dün buna benzer mutfak resimlerini eklemiştim, bunu bulamamıştım. Şimdi buldum sizce bu mutfak nasıl?

$1330348995_2004.webp

sırf beyaz dıyenlerdenım ben de..beyaz yaptırırsan tezgah arasını seramıklerı ve tezghını secerken cok zorlanmazsın ama ısın ıcıne baska renkler gırdıgı zaman mutfaktakı her aksesuarda dahı onu goze alacaksın ..beyazdan şaşma derim ...güle güle kullan

bence böylede güzel duruyor ama tamamen beyazda hoş durur yanı cok sıkıntı olmayacaksa böyle dursunlar.

sırf beyaz dıyenlerdenım ben de..beyaz yaptırırsan tezgah arasını seramıklerı ve tezghını secerken cok zorlanmazsın ama ısın ıcıne baska renkler gırdıgı zaman mutfaktakı her aksesuarda dahı onu goze alacaksın ..beyazdan şaşma derim ...güle güle kullan

Çok teşekkür ederim.

komple beyaz olsun canım mutfağa beyaz çok yakışıyor. Bide dolaplarını yaptırabiliyosan kulpsuz yaptır bence harika oluyor.

Back
X