• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi esirgemeyin Lütfen

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar konu yeri burası mı bilemedim ama bu da benim derdim. Kardeşim yakında evlenecek ben de hediye olarak yatak örtüsü almak istedim.
Fakat bu konuda bilgim pek yok internetten sipariş verecegim.
Gelinimiz sadece krem rengi istedi modelini de bize bıraktı açıkcası kendisi uzakta oldugu için bakamıyor pek internet de çekmiyor orada o sebebpten sürekli bakamıyor.
Konuyu uzattım ben Cemil ipekçi modellerini beğendim kullanan var mı acaba bir de Yatak örtüsündeki dantel işlemeleri asortidir. Dantel modelleri farklılık gösterebilir.Deniliyor çok mu farklı acaba danteller.Örenek resim ekledim bu hoşuma gitti.
Kullanan var mı kaliteli ve şık mı yardım eder misiniz.
Hayırlı kandiller dilerim. 9439611453490.webp

Selam canım ben ki yatak ortulerını cok sevmeyen bır ınsanımdır ama valeron diye bir markadan almıstım yatak ortulerımı bir bak istersen cok cokl memnunum cok kaliteli.

Herkesin zevki farklı.Ben sevmiyorum pek,yalan söylemiyim.Fotoğrafa gelince,bence bir yatak örtüsü olarak güzel.Zaten benzer oluyor tüm modeller.İmkan varsa kendisine whatsapptan birkaç tane foto atın içlerinden kendi beğensin.Hayırlı kandiller.

Klasik şık bir model bence eklediğiniz, benim hoşuma gitti. Ama gelinlik yatak örtülerini çok kısa bir süre kullanıyor etrafımda gördüğüm yeni evli çiftler. Özellikle hevesi yoksa, olmasa da olur diye düşünüyorsa ben daha ihtiyaca yönelik birşey alırdım.

Klasik şık bir model bence eklediğiniz, benim hoşuma gitti. Ama gelinlik yatak örtülerini çok kısa bir süre kullanıyor etrafımda gördüğüm yeni evli çiftler. Özellikle hevesi yoksa, olmasa da olur diye düşünüyorsa ben daha ihtiyaca yönelik birşey alırdım.
Mecbur alacagız istendi hem de o şatafatlı istemedim onlar fırfırlı zor kullanımı o yüzden daha sade begendim

Herkesin zevki farklı.Ben sevmiyorum pek,yalan söylemiyim.Fotoğrafa gelince,bence bir yatak örtüsü olarak güzel.Zaten benzer oluyor tüm modeller.İmkan varsa kendisine whatsapptan birkaç tane foto atın içlerinden kendi beğensin.Hayırlı kandiller.
Öyle yapmayı planlıyorum resim atacagım ama marka olarak kararsız kalldım kaliteli mi diye sonuçta netten alacagım

Model güzelmiş biraz daha kırik beyaz olabilir günlük kullanıma daha uygun. Bir de ben sarevden almıştım çok memnun kaldım. Bir bakın benim outleti vardı uyguna almıştım. Kimse beğenmediğini söylemiş ama bence yatağı derli toplu gösteriyor

O zaman çokta pahalıya kaçmayın, bir kaç defa kullanıp anlıcak anyayı konyayı boşa masraf yapmayın :-)
Maddi durumum öyle pahalıya el vermez zaten uygun fiyatı bir de cemil ipekçi tasarımı hani kalitelidir diye düşündüm ama bilmiyorum taç marka da var onları da düşünüyorum.

Back
X