Fikirlerinizi bekliyoruuuuum mutfakta ki yemek masası sorunu :(

kuzeyimm

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
271
72
643
Kızlar benım eylülde düğnüm olacak evim tutuldu mutfağım gayet büyük nerdeyse salonum kadar ben diyorumki yemek odası takımı ile alacağım yemek masasını mutfağa koyayım kı salonum daralmasın ama akrabalarım sagolsun hadı gunluk gelenler neyse ama özel misafirlerede mutfaktamı yemek yedıreceksın dıyıp kafamı karıstırdılar e ıkı tane masada gereksız diye düşünüyorum. ceyızımı toplarken bu forumdan çok yararlandım şimdide kafamı karıştıran akraba yorumlarından sonra en ıyı ve en doğru yorumların yapılacağını düşündüğüm için burada sormaya karar verdim siz olsanız ne yaparsınız?

bence guzel olur. hayallerimdeki mutfak da bu ayrica :) salon kadar mutfagim olsun, gelen giden orda yesin..
ayrica akrabalarini takma cunku amerikan tipi mutfaklarda misafirler de orada yiyor orada oturuyorlar.. ben sevmem amerikan tipi mutfak ama sonucta mutfakta oturmak veya misafir agirlamak ayip degil. ben de misafirlerimi mutfakta agirliyorum salonumda yemek masam yok cunku..
hatta eger yemek odasi takimini almadiysan ve mtfak kose takimi icin uygunsa marangoza, mutfak dolaplarina uygun genis guzel bir kose takimi da yaptirabilirsin.. bi yakinimin evi oyle, cok cok hos duruyor.. salonuna da konsol, tv sehpasi ve genis guzel bir orta sehpa koyarsin,
cok da ferah olur...

Son düzenleme:
bence guzel olur. hayallerimdeki mutfak da bu ayrica :) salon kadar mutfagim olsun, gelen giden orda yesin..
ayrica akrabalarini takma cunku amerikan tipi mutfaklarda misafirler de orada yiyor orada oturuyorlar.. ben sevmem amerikan tipi mutfak ama sonucta mutfakta oturmak veya misafir agirlamak ayip degil. ben de misafirlerimi mutfakta agirliyorum salonumda yemek masam yok cunku..
hatta eger yemek odasi takimini almadiysan ve mtfak kose takimi icin uygunsa marangoza, mutfak dolaplarina uygun genis guzel bir kose takimi da yaptirabilirsin.. bi yakinimin evi oyle, cok cok hos duruyor.. salonuna da konsol, tv sehpasi ve genis guzel bir orta sehpa koyarsin,
cok da ferah olur...

Çok teşekkür ederim ev kendimin olmadığı için yemek masasını koyarım diye düşünmüştüm daha almadım köşe takımıda alma şansım var ama ya taşındığım başka bir evin mutfağı küçük olursa ozaman köşe takımını kullanamam dıye düşünüyorum yorumunuz benı rahatlattı çok sağolun :)

Biraz degisik olur ben yerinde olsam salona bir konsol ve masayi koyardim mutfaga kose favorim ama karar senin

Kızlar benım eylülde düğnüm olacak evim tutuldu mutfağım gayet büyük nerdeyse salonum kadar ben diyorumki yemek odası takımı ile alacağım yemek masasını mutfağa koyayım kı salonum daralmasın ama akrabalarım sagolsun hadı gunluk gelenler neyse ama özel misafirlerede mutfaktamı yemek yedıreceksın dıyıp kafamı karıstırdılar e ıkı tane masada gereksız diye düşünüyorum. ceyızımı toplarken bu forumdan çok yararlandım şimdide kafamı karıştıran akraba yorumlarından sonra en ıyı ve en doğru yorumların yapılacağını düşündüğüm için burada sormaya karar verdim siz olsanız ne yaparsınız?

bence evde önemli olan fonksiyonellik ve rahatlık.evlerimizi misafirlerimize değil,kendimize göre döşemeliyiz.düşündüğünüz mantıklı bana göre..yeter ki o evde mutluluk,huzur olsun..

Biraz degisik olur ben yerinde olsam salona bir konsol ve masayi koyardim mutfaga kose favorim ama karar senin

Teşekkr ederim yorumunuz için bende daha karar veremedim zaten yorumlarla bir karar vermeyi düşünüyorum sagolun...

canım salonun dar değilse mutfağa ayrı bi masa al derim herşey yerli yerinde olsun mutfak için çok hoş masa takımları var büyük olanarından alırsın (köşede olabilir)ayrıca bi akşam yemeği yada gündüz oturmaya gelen misafirlerin olursa (ki evlenince sık sık olcak)salonunda ağırlarsın mutfaktada ağırlanmaz diye bişey yok ama yerin varsa ayrı olsun derim

canım madem kiracısın salon takımının masasını mutfağa koy derim .belki başka eve çıktığında mutfağın büyük olmıycak o zaman mutfağa alacağın koca köşe takımını atacakmısın?bence sen salon masa sandalyeni mutfağa koy.ama sandalyeler sağlam ve kir götürecek renk olsun derim geztapo ablan olarak:1:

canım madem kiracısın salon takımının masasını mutfağa koy derim .belki başka eve çıktığında mutfağın büyük olmıycak o zaman mutfağa alacağın koca köşe takımını atacakmısın?bence sen salon masa sandalyeni mutfağa koy.ama sandalyeler sağlam ve kir götürecek renk olsun derim geztapo ablan olarak:1:

evet renk konusunu hiç düşünmemiştim ama sandalyelere kılıf dıktırırım dıye umud edıyordum kılf yetmez mı acaba?

olabilir tabii düzgün dikilirse neden olmasın?bide aklıma şöyle bir şey geldi senin mutfağın madem çok büyük açılıp kapanabilen kapalıyken her mutfağa sığacak şekilde küçük olan bir masa bulabilirsen daha iyi olur.ama ben misafiri mutfakta yedirir sonra tertemiz salona alırdım onlar çayını yudumlarken ben masamı toplardım çok isterdim böyle bişeyi ...

Çok sağolun arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli hepinize teşekkür ederim..:16:

kızlar benım eylülde düğnüm olacak evim tutuldu mutfağım gayet büyük nerdeyse salonum kadar ben diyorumki yemek odası takımı ile alacağım yemek masasını mutfağa koyayım kı salonum daralmasın ama akrabalarım sagolsun hadı gunluk gelenler neyse ama özel misafirlerede mutfaktamı yemek yedıreceksın dıyıp kafamı karıstırdılar e ıkı tane masada gereksız diye düşünüyorum. Ceyızımı toplarken bu forumdan çok yararlandım şimdide kafamı karıştıran akraba yorumlarından sonra en ıyı ve en doğru yorumların yapılacağını düşündüğüm için burada sormaya karar verdim siz olsanız ne yaparsınız?

ben olsam koyarım valla sadece yemek yenecek sonuçta sonra salona geçilir benim mutfağım amerikan mutfak hayatım burda geçiyor çok seviyorum tabi çok büyük değil ama ailelerimiz geçince salona girmiyorlar bile mutfakta yiyiip içiyoruz valla hem sohbet oluyor hem de işini hallediyorsun sonraya kalmıyor gelen kim olacak ki misafir dediğin akraban takılma sen nasıl istiyorsan öyle olsun baktın beğenmiyorsun değiştirisin

Yemek odası takımını mutfağa koymak değil de...Mutfağın tarzına uygun masa-sandalye takımı olabilir.

çok sağolun kızlar artık kararımı verdım gıbı salonada ayrıyetten masa koymak yerıne mutfaga koyucam masayı belkı yemek masasını koyarım belkıde uygun bı masa bakarım bılmıyorum ama salonumu daraltmıcam hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Back
X