Söz Kesimi fikirlerinizi bekliyorum!!

c_nem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
46
0
86
bir şey sormak istiyorum erkek arkadaşımla biraz çatıştık bu konuda:Söz kesiminde kıza tek taş takılsa ve eğer erkek isterse ona alyans takılsa olmaz mı yada sadece tek taşını takarak sözlenenler var mı aramızda nasıl olduğunu bana analatabilirler mi?
ben erkek arkadaşıma sözde bana tek taş takarsın alyans takmayız dedim ama bende yüzük takmak istiyorum dedi.O zman ikimzde alyans takarız dedim bu seferde hem alyans hem tek taş mı alcam dedi banave benim moralim bozuldu daha başından onu da mı alcam bunu da mı alcam diye hesaplara düşüyor ya sık sık tartışıcaz sanırım:S

canım benim görümcem sözlendi geçen ay,
kıza 1 tane tektaş,1 tane de 5 taşlı aldılar,
oğlanada alyans gibi birşey takmışlardı,
sizin adetllerinizi bilmiyorum tam olarak birşey diyemem ama büyüklerinize sorun onlar daha iyi bilir tatlım.
boşuna kavga etmeyin,ilk başlarda yaşanan bu tarz gerginlikler bir ömür unutulmuyor insanın içine oturuyor.

benimde bu yaz sözüm oldu canim aynen bende senin gibi tektas yeter demistim ama sevdigim olmaz bide söz yüzügü alalim dedigi icin biz birde söz yüzügü almistik ikimize (ben onun yüzügünü o benim yüzügümü almisti) ama biraz masrafli oluyor tabiki...alyansida nisanda alacagiz insaallah

bizim söz istemede oldu bana tektaş takıldı o kadar şimdi haftaya nişanımız var alyans aldık onuda nişanda takıcaz
eğer söz nişan arası çok yoksa sadece sana takılsın

Tek taş evlenme teklifi ile geldi, sözde de alyans taktık biz. ama söz yüzüğü diye almadık, ömür boyu kullanmak üzere aldık, nişanda çıkarıp tekrar takarız diye düşündük. Çünkü hem tek taş hem söz yüzüğü ve ileride alyans gereksiz ve çok fazla. sevdiceğine nişanda takılacak alyansı alalım, çıkarır yine takarız dersen belki ikna olur. bizde aynı çelişkide kaldık genelde herkes böyle yapıyor artık. böylece hem fazla masraf yapmamış olur, hemde ikinizde kırılmazsınız. yüzük falan aslında küçük detaylar kırmayın birbirinizi, hiç sıkma canını çok keyifli zamanlar bunlar tadını çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…