fikirlerinizi beklıyorum :)

benımde aklıma o takıldı.. ustelık benı evıme kadar bıraktı.. benı basından savabılırdı..

ustelık benımle konusması cok ıyıydı.. somurtmuordu cok tebesum halındeydık..

Ne güzel yaa bu anlattıkların :9:
Sen seslenince bir merhaba deyip gidebilirdi de...
Telefon numaranı da almış zaten arar kesin bekle biraz, belki biraz zaman geçmesini bekliyordur :1:

Ben de durumu cozemedim ama seninle ilgileniyor bence...bekleyelim bir ne olacak gelismelerden haberdar et :)

emınmısın :) cıkarken benı uzdugu zamanlarda cok oldu. :) gecelerı agladıgımı bılırım :)

guven cok onemlı benım ıcın.. tam olarak aldatmadı ama 1.5 sene arkadaslarıyla bıle tanıstırmamıstı benı..

seven ınsan arkadaslarıyla aılelerıyle tanıstırır sevgılılerını

bu yuzden ve zaten severek ayrılmıstm ben..

kıskandm ya .ne kadar sanslısn demek kı gercekten sevmıs senı..

emınmısın :) cıkarken benı uzdugu zamanlarda cok oldu. :) gecelerı agladıgımı bılırım :)

guven cok onemlı benım ıcın.. tam olarak aldatmadı ama 1.5 sene arkadaslarıyla bıle tanıstırmamıstı benı..

seven ınsan arkadaslarıyla aılelerıyle tanıstırır sevgılılerını

bu yuzden ve zaten severek ayrılmıstm ben..
orası oyle ama bak sna kac sene gems hala aklındasn benm erkek arkdsm aılesyle tanstrdıda noldu söz de evlenme teklıfıde etdı subatda nısanlanckdk bı guvenszlk sorunu oldu onun bna karsı ne nısan kaldı ne cıddıyet aılesını bahane edıo smdı bnde napcm bılmym.yasm kucuk ılıskmzde yenı saylr 1 sene bıle olmadı ama aklımda yokken aklıma sokup smdıde vazgecnce cok zoruma gıttı :(

:((((( evet o da cok kotu olmussss :(((( hıc dıılse benımkısı böle seyler yapmamıstı cok sukur..

bana yuzuk vermıstı ama ortada evlılık teklıfı yoktu :D o yuzuk dahala duruor..

orası oyle ama bak sna kac sene gems hala aklındasn benm erkek arkdsm aılesyle tanstrdıda noldu söz de evlenme teklıfıde etdı subatda nısanlanckdk bı guvenszlk sorunu oldu onun bna karsı ne nısan kaldı ne cıddıyet aılesını bahane edıo smdı bnde napcm bılmym.yasm kucuk ılıskmzde yenı saylr 1 sene bıle olmadı ama aklımda yokken aklıma sokup smdıde vazgecnce cok zoruma gıttı :(

hadi ama yaaaa araaa artık yaaaaa poffffffffffffff:((((((((((( yada sms cekkkkk.. 9 gun gectı ses seda yok.. :((((((((

telımıde aldınnnnnn :((((((((((( ara ara araaaaaaaaaa call me baby yaniii :)))

Çok istediğimiz şeyler onları istemekten vazgeçtiğimiz anda olurmuş canım :) Senin için hayırlıysa arasın değilse hiiç aramasın zaten.Allah gönlüne göre versin.

aminn arkadasslarrrr .. dedıgın gıbı hayırlısı ıse olsun :) allah szınde gonlunuzee gore versınnn :))))

Çok istediğimiz şeyler onları istemekten vazgeçtiğimiz anda olurmuş canım :) Senin için hayırlıysa arasın değilse hiiç aramasın zaten.Allah gönlüne göre versin.

Gelen yorumlarda dikkat ettim de herkes olumlu yorumlar yapmış sana ama biraz gerçekçi olmak gerekiyor bence
Eğer o kadar iz bırakmış olsaydın karşılaşmanız 8 yıl sonra bir tesadüf eseri olmazdı bence..
9 gün oldu diyorsun bu kadar zaman araması gerekmez miydi zaten..

evet ama suankı ruh durumunu bılmıorumkı sonucta askerden yenı gelmıs bırı var.. sık eleyıp ınce dokumaya baslamıs olabılır.. cunku artık 18 yasında dıılız ıkımızde.. bundan sonrakı hayatımızda cıddı ılıskı dusunuruz .. belkı bundan korkuordur.. benım cıddı ılıskı ıstedıgımı anlarr yanııı

dipnot : arkadasımın suankı evlı oldugu cocuk onu 1 ay sonra aramııstı :)

Son düzenleme:
bılmıorumkı ya :(( belkı bıraz kadercıyım.. bıyandanda aklımda gelecege daır sorular var.. yurtdısına gıtmek ıstorum ama bunla bısıler baslarsa akademık ve ask arasında kalmak ıstemıorum :(((

Peki madem bu kadar çok istiyorsun onu sen neden aramayıp ondan bekliyorsun bu adımı?

Ne kadar hoş bi sürpriz olmuş, ben de arar diye düşünüyorum fakat aramamış, ilginç. Bence biraz daha bekleyin, siz arayın diyecektim fakat yeni tanışmış falan değilsiniz, eskiye bakarsak ilişkide suçlu o diyip onun aramasını beklerdim ben de.

hayırrr yaaaa :2:sanırım bundan bı cacık olmucakk.. :45:hayatıma devam edıordum gene edıcem... kader kısmet artık..

Bir şeyi çok istersin, o kadar çok istersin ki gün gelir gerçekleşmesine ihtimal vermezsin. O dönemlerde ‘bir öyle bir böyle’ karar veremezsin olacak olana. Bekleyip göreceksindir aslında;Tam ümidini kestiğin bir zamanda bir mucize olur resmen.

bende beklemıcem arayacagı varsa arar hayrlısıysa arasın zaten :)

Back
X