fikirlerinizi beklıyorum :)

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
merhaba arkadaslar

1 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ve ayrılık nedenı: benı cıktıgımız sure boyunca ne arkadaslarıyla ne aıleden kımseyle tanıstırmadı ve fake adresle onu seneeler once kandırmıstım ve guvenımı sarsmıstı) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı.. gırmeden once 40 dk ara vardı.. o sırada gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık.. ben okulumdan bahsettım.. gelecektede doktora yapıcam deyıp sanırım gozunu korkuttum
:emir_bebek:sevgılısınden yenı ayrılmıs ve askerden yenı gelmıs..zaten cokda uzun ılıskılerı olmamıs benden sonra.. en uzunu 6aymıs .. bende bana ıyı katlanmıssın dedıgımde o sen bana ıyı katlanmıssın dedı :) facede benı aratmıs görmus... hafta sonları ne yaptıgımı sordu...gayet guzel konustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve turu secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı sectı lısteden..

benımde hayatımda bırı olup olmadıgını sordu.. bıde 8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırladı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırladı.. sonra telefon ıstedı bende hıc degıstırmemıstım zaten dedım ona.. o bana ben ona telımızı kaydettık sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun dedı bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek.. bırınde bı ız bıraktıgımı anladım.. evet zamanında onun ıcın yaptıgım fedakarlıklar onda bı ız bırakmıstı ve bu benı cok gururlandırdı..

sorum su.. sızce benı ararmı dostlar.. ?? fıkırlerınızı beklıorum:)

sizi gördüğüne oda mutlu olmuş gibi sanki yoksa sizle sinemaya neden girsin ki telefonunuzu da almış arıycak sankii:nazar:

...........................................................................

Son düzenleme:
bencede arar yoksa telefon numaranı istesin bu kadar vakit ayırsın ki sana. Önemli olan senin ne istedigin görünce duyguların yeniden hayat bulmuş sanırım ama sonrasını da ne olacak bunu düşünerek hareket et canım

evet kesınlıkle... kadere ve oluruna bıraktım yanı... sonucta kaderde varmıs gormek onu.. eger alnımıza yazılmıssa ne olursa olsun bırlesırıs... onunla yasadıgım guzel gunler aklıma geldı.. bana yaptıgı suprızler ve en onemlısı bana verdıgı yuzuk 8 yıl gecmesıne ragmen hala bende duruyor :1:

bencede arar yoksa telefon numaranı istesin bu kadar vakit ayırsın ki sana. Önemli olan senin ne istedigin görünce duyguların yeniden hayat bulmuş sanırım ama sonrasını da ne olacak bunu düşünerek hareket et canım

Son düzenleme:
bence de arayacak hazır ol :9:
ne güzel bişi yaa 'iz bıraktığımı gördüm ' dedimşsin bu gerçekten çok güzel bişi. filmlerdeki gibi :9:
8 yıl aradan sonra böyle hoş bi tesedüf hadi bakalım ne olacak :26:

:) senin adına sevindim canım o zaman birgün buluşursanız o yüzügünü takıp da git bakalım hatırlayacak mı :))

lisede istanbul üniversiteleri için otobüsle giderken arabalı vapurda ortaokuldayken hoşlandığım çocuğa denk gelmiştim.
ve sonra çıkmaya başlamıştık. tesadüf olması güzeldi:) insanı kaderci yapıyor ki ben hiç inanmam :))
neyse bence seni arayacak ;) ama bunu beklemeden göremeyiz değil mi?
belki diğer şartları değerlendirip (yeni ilişkiden çıkma-iş durumu vs vs) aramaktan vazgeçebilir ama görüşmeniz gayet olumlu geçmiş %95 arayacak diyebilirim :)

bende aksıne cok kadercıyımdır.. :)

lisede istanbul üniversiteleri için otobüsle giderken arabalı vapurda ortaokuldayken hoşlandığım çocuğa denk gelmiştim.
ve sonra çıkmaya başlamıştık. tesadüf olması güzeldi:) insanı kaderci yapıyor ki ben hiç inanmam :))
neyse bence seni arayacak ;) ama bunu beklemeden göremeyiz değil mi?
belki diğer şartları değerlendirip (yeni ilişkiden çıkma-iş durumu vs vs) aramaktan vazgeçebilir ama görüşmeniz gayet olumlu geçmiş %95 arayacak diyebilirim :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar

1 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ve ayrılık nedenı: benı cıktıgımız sure boyunca ne arkadaslarıyla ne aıleden kımseyle tanıstırmadı ve fake adresle onu seneeler once kandırmıstım ve guvenımı sarsmıstı) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı.. gırmeden once 40 dk ara vardı.. o sırada gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık.. ben okulumdan bahsettım.. gelecektede doktora yapıcam deyıp sanırım gozunu korkuttum
:emir_bebek:sevgılısınden yenı ayrılmıs ve askerden yenı gelmıs..zaten cokda uzun ılıskılerı olmamıs benden sonra.. en uzunu 6aymıs .. bende bana ıyı katlanmıssın dedıgımde o sen bana ıyı katlanmıssın dedı :) facede benı aratmıs görmus... hafta sonları ne yaptıgımı sordu...gayet guzel konustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve turu secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı sectı lısteden..

benımde hayatımda bırı olup olmadıgını sordu.. bıde 8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırladı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırladı.. sonra telefon ıstedı bende hıc degıstırmemıstım zaten dedım ona.. o bana ben ona telımızı kaydettık sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun dedı bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek.. bırınde bı ız bıraktıgımı anladım.. evet zamanında onun ıcın yaptıgım fedakarlıklar onda bı ız bırakmıstı ve bu benı cok gururlandırdı..

sorum su.. sızce benı ararmı dostlar.. ?? fıkırlerınızı beklıorum:)

Arar o kesın beklıceksın zaten

Ama bıraz surundur. Gestapo ol derım ben
Hala ılıskı saklıo bısıler ıcın ılerleme kaydetmıosa. Ilerı gıtmenın bı mantı yok
Seneler bır ınsaana bısıler ogretmıyorsa o ınsandan bır yol olmaz

Ne kadar güzel icim acildi valla:) kesin arayacak en gec 1 hafta diyorum. Ama sakin hemen kapilma, bir daha denemek isterse sen de istiyorsan dene ama ölcerek eger degismisse ne ala, yoksa aci cekmeden ayrilirsin.. Umarim güzel olur sonu enteresan bir hikayeniz olur

Tavırlarından ve numaranı almasından arıycağını düşünüyorum.
İnş her şey güzel olur :)

18 yaşındaydım onu tanıdığımda. oyle sevıyordum kı nedensızce çektı gıttı hayatımdan.. bır daha ne aradı ne sordu... sonra 7 yıl sonra.... durdurdu yolda.... ogunlerden konuştuk..pişmandı belkı.... okonuşurken yuzune bakmadım hıç.... bakarsam affedeceğimden korktum:43: bırkaç kere daha karşılaştık konuştuk.... affetmedım... benı oylesıne uzmuştu kı.... oylesıne kırmıştı kı.....
şimdi hem sevdiğim hem guvendiğim bir adamla evliyim şukurler olsun. ama şöyle bir şey var kı bır daha hiç kimseyı oyle sevemedım sevemezdim de... o benım 18 yaşımdı..ilk canımın yanışı ilk gözleirmden akan yaştı çok başkaydı benım için.
aklıma getirdin şimdi..... geçmişinizde ne yaşandı bılmıyorum ama sonuçta onunda yaşı kuçukse affedilebilir belkı...yok eğer yaşı kuçuk değilse bence affetme derim... çunku bellıkı bırşeyler alevlenecek tekrar aranızda.... hakkında hayırlısı

Ne güzel yaa bu anlattıkların :9:
Sen seslenince bir merhaba deyip gidebilirdi de...
Telefon numaranı da almış zaten arar kesin bekle biraz, belki biraz zaman geçmesini bekliyordur :1:

sizi aldatma eğilimin de olmuş daha önce güvenebilecek misiniz :26:

Back
X