Fikirlerinizi bekliyorum....

tatlxix-kxixss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
44
0
86
Kayseri
arkadaşlar ben tavşan dişlerimle biraz sorunluyum görüntü olarak rahatsız oluyorum o yüzden ön 4 dişe ya kaplama yada laminate veener yaptırcam ama çok kararsızım laminat veener istiyorum aslında çünkü diş kesilmeden uygulanabiliyo ancak kırılır çatlar vs diyolar acaba bilgisi olan varmı bu konuda yada yaptırmış kırılma gibi bi olasılık varmı acaba? hangisini yapsam karar veremiyorum daha çok gencim dişlerimin kesilmesini istemiyorum ancak görüntü olarak da memnun değilim

Çok geçmiş olsun ama ben yardımcı olamayacam.Bende dişlerimden tedavi görüyorum fakat senden farklı sorunum.
Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.

önce bi git kayseride bulunan bi ortodontiste muayene ol bence.
ortodontik tedavi ile düzeltilebilecek bir durumdur belki. tel takman yeterli olur yani.
daha sonra bu yöntemi düşün derim.

Sunu duzelteyim, Laminate veneer'de de bir miktar mine dokusu kaldırılıyor. Bence bu tedavi yöntemlerini dusunmeden once bir otodontik tedavi düşünebilirsiniz. Hem disten madde kaybi olmaz, hem de ortodontik tedaviyle kendi disiniz daha iyi gozukur. Eger braketlerin metal goruntusunden rahatsizlik duyacağınız icin yaptirmiyorsaniz seramik(seffaf gorunumde) yapilabilir, tabi herhangi bir engelleyici durum yoksa. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…