Fikirlerinizi bekliyorum

iyi demişsiniz valla
heryerden engelleyerek muhattap olmayarak en iyisini yapmışsınız da
salağa yatsaydız keşke aaa engellemedim yok canımmm falan
yarın öbürgün size kıskanıyor derler valla insanoğlu :KK70:

o kız yapışkanlık yaparak çok iyi olacağını sanıyor ama yanılıyor
kv niz şimdiden bıkmıştır
Engellediğimi nasıl anlıyomuş anlatıyım Foto atıyo beğenenlere bakıyo ben beğenmediysem acaba niye beğenmedim diye profilime giriyo göremeyince anlıyo:KK45:

En nefret ettigim tip yalandan sevgi gosterileri yapan, gosteris meraklilari. Sen onun varligini unut ayni ortamdayken yokmus gibi davran. Sen onu degil o seni kiskaniyor besbelli. Suan ben bile sinirlendim kizin hareketlerini dusundukce seni tahmin edemiyorum.

Takmişsin el kadar kiza.
Yapsın birak...paralasin kendini. Oda birkac yil sonra anlar artik yaranamayacağını...

Ama 20 yaşindaki bir kizla didişmen bana olgun gelmedi..
20 yaşında ama bi orduya bedel.Şöyle düşünün herşeyinizin içinde benimle ilgili olanların bile.

ay o ne öyle yaaa. daha aileye girmeden herkesle yalap şalap olmuş. ben bile hala eşimin akrabalarını aramama :KK70: beni sevsinler göze giriyim diye yapmayacğaı yok bunun benden söylemesi. yıllar önce ne diye dedikodunu yapmış senin ?
Şöyle nişanlımın dedesi vefat etmişti.Biz o dönem sevgiliydik ama 5-6 yıllık filan annesini köye kurana bıraktık ama arabadan inmedim bile
kaynım başka işi yokmuş gibi anlatmış tabi kız soruyo bizide anlatıyo.Kızda demiş ki aaa ne kadar ayıp nişanlanmadan gidilir mi E sen bunu diyosun ama şimdi yaptıkların ne derler adama

En nefret ettigim tip yalandan sevgi gosterileri yapan, gosteris meraklilari. Sen onun varligini unut ayni ortamdayken yokmus gibi davran. Sen onu degil o seni kiskaniyor besbelli. Suan ben bile sinirlendim kizin hareketlerini dusundukce seni tahmin edemiyorum.
Ya gerçekten çok teşekkür ederim

gerçekten saçma ben olsam bende sinir olurum hani bana takma deseler de sinir olurum madem öyle ucu bana değmesin benim düğünüm üzerinden plan yapmasın gidip kv trip atmasın niye ona yorum yaptın diye yarın bir gün ayrılsa ne alaka benim düğünümde halay başı bir kız ve kimse onun giydiğini giymeyecekmis Az ötede oynasin evcilik oyununu benim bir düğünde en değer verdiğim şey şudur kimse gelinliğe benzeyecek şekilde beyaz giymemeli düğünüme sayılı gün var sadece bunu diyorum herkese lütfen uzun tüllü beyaz gelinlik gibi şeyler giymeyin gelinin ben olduğu zaten herkes tarafından biliniyor böyle bir şey yapıp unutamaz bir an yaratmayin kendiniz için ve her düğüne giderken dikkat ederim asla beyaz ve geline benzeyen şeyler giymem kına gecesine gidiyorsam bindallıyi anımsatacak şeyler giymem düğün telaşı çok stresli bir şey herkes takacak yer arıyor o kızda tam sinir atmalık bir kız yani insanın patlayası gelir
Bende sizin gibi düşünüyorum yani çok sinir bozucu her yazdığım şeyide üstüne alınıyo.

20 yaşında ama bi orduya bedel.Şöyle düşünün herşeyinizin içinde benimle ilgili olanların bile.

İmreniyordur. Kendi aklinca gelin oluyor işde. İlgi senin üstünde olduğu icin kendini paraliyor. Cocuk akli...
Takma yani... gül gec

Benim müstakbel kv bindallı giyecekmiş ve kına yakilsin istiyor ( az gülesin diye yazdim. Bak millet nasil ipini koparmışlarsa boğuşuyor )

Ay çok takmışsın.
Kv fotosuna yorum yapmadı diye zırlayan birine sen de nişanlan sana da yorum yapar der gülerdim halay başı olcam sıra bize geliyor dediğinde de sen bi büyü de düğünü öyle düşün derdim ben olsam. Yani takmazdım dalgaya alırdım. Kırılırsa da aa ilerde elti olcaz takılıyorum şakasına derdim. Öyle diye diye lafı sokar içime atmazdım. "Hani ben sana ergensin kendini birşey sanıyorsun demiyorum çünkü iyi birisin ilerde akraba olucaz neticede" kıvamında laflar :KK53:

İmreniyordur. Kendi aklinca gelin oluyor işde. İlgi senin üstünde olduğu icin kendini paraliyor. Cocuk akli...
Takma yani... gül gec

Benim müstakbel kv bindallı giyecekmiş ve kına yakilsin istiyor ( az gülesin diye yazdim. Bak millet nasil ipini koparmışlarsa boğuşuyor )
:oha: Gerçekten güldüm ya Allah kolaylık versin

Ay çok takmışsın.
Kv fotosuna yorum yapmadı diye zırlayan birine sen de nişanlan sana da yorum yapar der gülerdim halay başı olcam sıra bize geliyor dediğinde de sen bi büyü de düğünü öyle düşün derdim ben olsam. Yani takmazdım dalgaya alırdım. Kırılırsa da aa ilerde elti olcaz takılıyorum şakasına derdim. Öyle diye diye lafı sokar içime atmazdım. "Hani ben sana ergensin kendini birşey sanıyorsun demiyorum çünkü iyi birisin ilerde akraba olucaz neticede" kıvamında laflar :KK53:
Hazır cevap olmayı çok isterdim ama sonradan bana geliyo söylenecek laflar. Sadece isterseniz ilk dansıda siz yapın dedim.

merak etme gariplik sende değil onda... ve saçtıkğı herşeyi bi zaman sonra toplamak zorunda kalacak. Şu an evet, 1-0 önde olmaya çalışıyo ama emin ol fark yiyecek.. cahilce davranışlar bunlar. sana karşı cepheyi kalabalık tutmaya çalışıyor sadece

Cok cok mutlu ol canim. Bu özel ve güzel günlerini dandik bir kiz icin karalama bence.

Ben müstakbel kvye hatda gaz veriyorum... giysin banane. Rezil olcak olan kendisi
Öyle yapıyorum zaten ama etraf iyi ol dedikçe bende mi sorun var diye konu açtım. Sende çok çok çok mutlu ol inşallah

Şöyle nişanlımın dedesi vefat etmişti.Biz o dönem sevgiliydik ama 5-6 yıllık filan annesini köye kurana bıraktık ama arabadan inmedim bile
kaynım başka işi yokmuş gibi anlatmış tabi kız soruyo bizide anlatıyo.Kızda demiş ki aaa ne kadar ayıp nişanlanmadan gidilir mi E sen bunu diyosun ama şimdi yaptıkların ne derler adama

kesinlikle bunu bi ara yüzüne vurmalısın :KK70:

merak etme gariplik sende değil onda... ve saçtıkğı herşeyi bi zaman sonra toplamak zorunda kalacak. Şu an evet, 1-0 önde olmaya çalışıyo ama emin ol fark yiyecek.. cahilce davranışlar bunlar. sana karşı cepheyi kalabalık tutmaya çalışıyor sadece
Yorumunuz için çok teşekkürler

Bence şimdiden sizde elti çekememezlii başlamış kusura bakmayın da. Kız alınabilir ona yorum yapıyorsun da bana yapmıyorsun diye ayrıca arkadan konuştuğu konuyu size kim söyledi kaynının da ağzında bakla ıslanmıyor gibi. Ve hediye almasına bile takmışsınız onu da gözüne girmek için yapıyor demişsiniz ve kaynananın okuduğunu ve size söylediğini demişsiniz bir kere kaynın neden kaynanana kızın mesajlarını okutuyor hadi okuttu kaynanan neden san anlatıyor? size ne ne amaçla alırsa alsın. Akrabalarla iyiyse arayıp soruyorsa bu sizi neden rahatsız ediyor? gözlerine girecek o sevilecek diye mi korkuyorsunuz size kalsa kız ne yapsa yapmacık zaten. Sizin aranız o kadar iyi değil demek ki akrabalarla tamam engellemişsiniz daha ne yani ne yaparsa yapsın.Kız küçükmüş zaten daha yanii

Yorumunuz için çok teşekkürler

Sizlik bir durum yok istediğini arar istediğine pıtırcık olur

Engellemek vs de gereksiz ve göze Batar

Muhatap olmayın ama resmi ilişkinizi de sürdürün

İş arkadaşı gibi davranın. İlişki iş ile sınırlı

Bence şimdiden sizde elti çekememezlii başlamış kusura bakmayın da. Kız alınabilir ona yorum yapıyorsun da bana yapmıyorsun diye ayrıca arkadan konuştuğu konuyu size kim söyledi kaynının da ağzında bakla ıslanmıyor gibi. Ve hediye almasına bile takmışsınız onu da gözüne girmek için yapıyor demişsiniz ve kaynananın okuduğunu ve size söylediğini demişsiniz bir kere kaynın neden kaynanana kızın mesajlarını okutuyor hadi okuttu kaynanan neden san anlatıyor? size ne ne amaçla alırsa alsın. Akrabalarla iyiyse arayıp soruyorsa bu sizi neden rahatsız ediyor? gözlerine girecek o sevilecek diye mi korkuyorsunuz size kalsa kız ne yapsa yapmacık zaten. Sizin aranız o kadar iyi değil demek ki akrabalarla tamam engellemişsiniz daha ne yani ne yaparsa yapsın.
Kaynım kızın iyi bişey yazdığını zannederek annesine okutuyo.Hediye almasından rahtsızlığını kayınvaldem bana anlattı ve kadın haklıymış dimi kızın attığı mesajdan sonra.Akrabalarla istediği kadar iyi olsun isterse gitsin kalsın umrumda değil ama benim arkamdan konuştuğu şeyi kendi yaparsa orda lafı yer.Bi senedir varlığıyla bile ilgilenmiyodum sormam etmem ama beni ilgilendiren şeylere karışırsa orda haddini bildirirler insana

X