• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fikirlerinizi bekliyorum kızlar(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DML
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DML

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
200
6
96
Ankara
kızlar şuanda saçım resimlerdeki gibi.bikaç renk var.Haftasonu saçımı boyatıcam,kendi rengim diplerdeki renk,ona yakın bir ton mu yapsam yoksa karamel tonlarında mı?
sizin fikirleriniz neler acaba?
buyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben karamel saçlara bayılıyoruummm ama o daha koyu tenlilere gidiyor sanki canım yaa... Sen benim gibi pamuksun anladığım kadarıyla zemuszemus Seni solgun gösterebilir karamel. Doğala en yakını en güzelidir diyerek naçizane fikrimi belirtiyorum kaydirigubbakcemile4

Ben karamel saçlara bayılıyoruummm ama o daha koyu tenlilere gidiyor sanki canım yaa... Sen benim gibi pamuksun anladığım kadarıyla zemuszemus Seni solgun gösterebilir karamel. Doğala en yakını en güzelidir diyerek naçizane fikrimi belirtiyorum kaydirigubbakcemile4

evet canım ya,beyazım çok.Bu yüzden sarı çok soluk gösterio beni,makyaj da yapmıyorum.Kahve tonlarında olabilir aslında.üf kafam çok karışık.
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.a.s.

evet canım ya,beyazım çok.Bu yüzden sarı çok soluk gösterio beni,makyaj da yapmıyorum.Kahve tonlarında olabilir aslında.üf kafam çok karışık.
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için.a.s.

Canım karamel değil de daha koyu bir kahve de düşünebilirsin, daha canlı gösterir. Bence ne çok koyuya kaçmalısın, ne de açığa... Tabi bu naçizane fikrim. Kuaföründen de fikir alabilirsin... Rica ederim canım ne demek... opuyorumnanaktan

Canım karamel değil de daha koyu bir kahve de düşünebilirsin, daha canlı gösterir. Bence ne çok koyuya kaçmalısın, ne de açığa... Tabi bu naçizane fikrim. Kuaföründen de fikir alabilirsin... Rica ederim canım ne demek... opuyorumnanaktan

sağol canımm.evet koyu bir renkte istemiyorum eşim sarı tonlarını beğeniyor,ama çok açık sarıda solgun gösteriyor ve çok makyaj istiyor.
bakalım kuaför ne dicek,umarım pişman olmam.

sağol canımm.evet koyu bir renkte istemiyorum eşim sarı tonlarını beğeniyor,ama çok açık sarıda solgun gösteriyor ve çok makyaj istiyor.
bakalım kuaför ne dicek,umarım pişman olmam.

Ya canım bi saç rengi var, ona bayılıyorum... Eşin madem sarı tonlarını beğeniyor sen de belki deneyebilirsin. Diplerden koyu renk geliyor, kumral bir renk. Altlar doğru saçın rengi açılıyor. Bazılarında mükemmel duruyor... Ama sana da gene de en iyi tavsiyeyi kuaförün verecektir, tabi eğer güveniyorsan boshayallersmile

evet canım olabilir,hem eşimin gönlü olmuş olur,hemde soluk yüzümden kurtulurum.
kuaföre söyleyim bi,bakalım nasıl bi renge yönlendiricek.
canım çok sağol ilgilendiğin için.

evet canım olabilir,hem eşimin gönlü olmuş olur,hemde soluk yüzümden kurtulurum.
kuaföre söyleyim bi,bakalım nasıl bi renge yönlendiricek.
canım çok sağol ilgilendiğin için.

Rica ederimmm... Bir nebze de olsa fikir verebildiysem ne mutlu zemuszemus

şöööyle güzel bir bakır karamel yaptırsan çok yakışır gibi geldi

bence bal köpüğü yaptır canım. hem sıcak bir renk yüzünü solgun göstermez. hem de birden değişmemiş olursun. direkt bakıra veya karamele boyarsan alışmak zor olur. pişman olursan geri dönüşün zor olur. kızılları yok etmek zordur çünkü...

bal köpüğü güzel tavsiye bence de, ya da altın sarı falan o tarz tonlardan da olabilir gerçi yakın tonlar ama sarıya göre daha canlı duruyo bence

peki kızlar,balköpüğünde kızıllık yada bakırlık var mı?

bence bu renge devam et çok yakışmış zaten...

sağol canım ama bu renkten çok sıkıldım,makyaj yapmadığım için herkes,hasta mısın diye soryor yüzüm bembeyaz olduğu için :kedi: oyüzden makyajsız,beni canlı gösterecel bir renk olsun istiyorum.a.s.

peki arkadaşlar bu resimdeki kızın,saç diplerindeki renk ne oluyor?sanırım benim istediğim renk,kumral ile sarı karışımı bir renk.kuaföre desem kumral ile sarıyı karıştırmasını sizce güzel bir renk çıkar mı ortaya?bu karışımı deneyen oldu mu hiç,yardımlarınızu bekliyorum:Saruboceq:

Eklentiler

• $laofficielmarloes6.jpg
    $laofficielmarloes6.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
Back