HAMİLELİKTE AL CANIM.Inan saglıkla dogurayımda kılo almak vermek en son aklıma takacagm sey:)
AMA SAĞLIKLI AL
BAZI KİŞİLER GEBELİKTEN SONRA KİLO ALIYOR YA EMZİRİRKEN BOL BOL YİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAMİLELİKTE AL CANIM.Inan saglıkla dogurayımda kılo almak vermek en son aklıma takacagm sey:)
CANIM BENİM DARISI BAŞINAçok güzel olmuş
odasında saglıkla büyüsün annesi
HAKLISIN HAYATIM EŞİM DE ABARTIIĞIMI SÖYLÜYORcanım odan çok güzel.sağlıcakla kullanın inşallah.sorduğun için yazıyorum duvarlar beyaz mı olsaydı.yine mavi yeşil çizgileri yazıyı kullanırdın.çok mavi olmuş.oda dar olunca.beyaz olsa oda daha ferah olurdu sanki.
Cok hos canm gule gule kullaninNASIL OLMUŞ
NELER EKLEYİP ÇIKARABİLİRİZ ANNELER
HAKLISIN HAYATIM EŞİM DE ABARTIIĞIMI SÖYLÜYOR
AMA MAVİ DELİSİYİM
çok saolCok hos canm gule gule kullanin
canımmmmmmmCanim oda guzel olmus. Mavinin bebek uzerinde dinlendirici etkisi vardir. Rahat ve huzurlu uyumasini saglar misss :))
ya birde insanları kandırdığını sanıyor . ben grafik tasarimciyim böyle güzel fotosop yapamıyorum dahaO yazıyı fotoğrafa monte etmek zor oldu mu konu sahibi?
Konu sahibinin fake olduğunu düşünmüyorum ama ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum.ya birde insanları kandırdığını sanıyor . ben grafik tasarimciyim böyle güzel fotosop yapamıyorum daha