otekı turlude yemek yaptıgında hep sılınıyor aama yanı benım annem oyle
evet bende her türlü siliyorum ama aynaada cok kir belli eder hakakten
ne demek canımcım yardımcı olduysa ne mutlu..şahsi fikrim ben olsam uzak dururum ki benim tezgahımın lavabo kısmının tam üzerinde pencerem var ordan sıçrayan sular çok kötü su lekesi yapıyo ve göze batıyo devamlı siliyorum bıktım ben inanki keşke oraya cam istemeseymişim diyorum şimdi...ben hiç görmemeiştim konuyu cok saolasın tatlım. saol ılgılendıgın ıcın. bır bezle hergun silinemezmiki?? çok mu zor gelır hergun sılmek dıyorsnuz
ne demek canımcım yardımcı olduysa ne mutlu..şahsi fikrim ben olsam uzak dururum ki benim tezgahımın lavabo kısmının tam üzerinde pencerem var ordan sıçrayan sular çok kötü su lekesi yapıyo ve göze batıyo devamlı siliyorum bıktım ben inanki keşke oraya cam istemeseymişim diyorum şimdi...
bende arkadaşlarıma katılıyorum şimdi hevesli olduğun için yapabilrmişsin gibi gelio sana emin ol ki evliliğinin 3. 5. ayında pişman olucaksın çünkü ilgilenmen gereken bi çok şey olucak bence illa böyle bişey istiyosan ayna bordurler var tamamen kaplatmak yerine fayansların arasına yaptır bence
kızlar yazın dugunum var ve evımı aldık denk gelenler bılıyordur. bugun televızyonda bı kanalı izlerken mutfakta cok değişik birşey gördüm.üst mutfak dolaplarıyla alt mutfak dolapları arasında duran duvar yada seramik yeri ayna kaplamışlar. o kadar hoşgörünüyor ki bayıldım. yaptırmak istiyorum fakat temizliği konusunda çok tedirginim..
Ben de tezgah arasına ayna kaplatmayı düşünüyordum ki kuzenim 'SAKIN'dedi ve vazgeçtim.
O geçen sene yeni bir daireye taşındı ve mutfağında füme ayna kaplıydı,başta çok hoşuna gitti ama 2-3 ay sonra isyan etmeye başladı.
Yemek yaparken sıçrayacak yağı falan geç de,sürekli bulaşık yıkanıyor ve her yere su sıçrıyor,başta bir heves hemen kurulayayım kireç lekesi olmasın derken,sonra bir bakmışsın her yer leke leke.Bakımı zor ve kullanışsız.
Ama temizken görütü mükemmel ve cezbedici kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?