• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize İhtiyacım Var ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar, geçmiş konumu okuyanlar bilir, ben yarın yine o kişinin yanına gideceğim ve biz yalnız kaldığımızda o bana hep şarkı açıyor, geçen gün benden bir şarkı söylememi istedi, aklıma hiçbirşey gelmedi, bana öyle bir şarkı söyleyin ki sanki o şarkı benim ona hislerimin tercümesi olsun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Merhaba arkadaşlar, geçmiş konumu okuyanlar bilir, ben yarın yine o kişinin yanına gideceğim ve biz yalnız kaldığımızda o bana hep şarkı açıyor, geçen gün benden bir şarkı söylememi istedi, aklıma hiçbirşey gelmedi, bana öyle bir şarkı söyleyin ki sanki o şarkı benim ona hislerimin tercümesi olsun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

hep şarkı mı açıyor?
şarkı söylemeni mi istedi?
bana çok tuhaf geldi...

ya bir de bu adam
hani hoşlanırmış gibi davranıp ama açılmayan bir adam değil miydi?
seni şüphede bırakan, bir adım atmayan

eğer hala durum aynı ise
bu kadar sürede adım atmamışsa
sen neden duygularını açık etmek istiyorsun ki???

koray avcı hoşgeldin
hande yener hani bana
erol evgin imkansız aşk

Aaahhh hasretliğim. Bak aklıma geldi bana bi şarkı ismi söyleyin:cry:

buldum cuk oturan birşey

Killa Hakan - Dudakları Kiraz

Nakarat:

Herşeyde bir hayır vardır derler

Sıkma canını hele dur bekle biraz

Benim canım sevgilim diye bağırıyorsun

Biliyorsun onun dudakları kiraz

..........diyor ve bu konudan hemen kaçıyorum:KK48:

onun duyguları nasıl? belli oldu mu? söyledi mi birşeyler?

yok söylemedi ise aşk şarkısı söylemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mad:
Hayır daha bir açılma olmadı değişen tek şey son zamanlarda bana daha çok dokunması, dokunmadan kasıt yanımda yürürken sık sık kolumu tutması, geçerken omuzumu tutması ve ara ara bana bakıp sonrada yanıma gelip sen ne tatlı bir kardeşsin diyip yanaklarımı sıkması...

Back