• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikirlerinize ihtiyacım var :(

ozlemm21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
68
1
36
merhaba kızlar yaa ben 7 temmuzda evleniyorum kısmetse.gelinlik bakmaya başladım akay'da çok içime sinen bi tane buldum bayıldm hatta ama orda çok pahalı oluyomuş onun resmini başka bir yere gösterip daha uygun diktirebilir miyim hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili anneme gösterdim bunun kumaşı çok güzel pahalı olur diktirsen de dedi ne yapabilrimm sizce ?? gelinlik de bu yani aynısı değil tabi üstünü farklı düşünüyorum ama eteği bu kumaştan ve modelden istiyorum

Eklentiler

• $1131-A-0287.jpg
    $1131-A-0287.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
diktirebilirsin ama aynısı olurmu bilemem ,güzelmiş ama daha hoş gelinliklerde var canım biraz daha araştır bence ben gelinliğime acele karar verdim daha güzellerini görünce pişman oldum.

Bu eteklere su dalgası etek deniyor. 1 topa yakın organze kumaş gidiyor böyle bir etek için. Organzenin sentetik olanlarından dikiyorlar bu yüzden, akayın da kaliteli bir malzeme kullandığını sanmam, pek öyle iyi kumaştan gelinliğini de görmedim şimdiye kadar. Bunun benzerini Kadıköy'de Gül Erdem'de görmüştüm, gene sentetik organze ile. İsterseniz oradan bir fiyat alın. Her halükarda 3000 ve üstü bir rakam gerekebilir diye düşünüyorum, dediğim gibi hem metraj çok fazla, hem de işçilik...

Pronovias'ın benzer bir modelini ikinci el satıyorlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...s-gelinlik-2012-model-bengala-104473080/detay

Son düzenleme:
Benim evlilikle ilgim yok şuan ama gelinlik alacak olsam hazır alırdım diktirmezdim.Kendime en uygun gelinliği arar bulurdum olmadı üstünde biraz değişiklik yapardım.Diktirmek biraz riskli geliyor.İstediğin etek kısmını da yapması bana zor gibi geldi.Tam istediğin gibi olmayabilir sanki.Mutluluklar:16:

canım ben gelinlik21 e gittiğimde beğendiğim gelinliğe 2 bin dediler. ama kendi semtimde bi gelinlikçiye gittiğimde aynısını 1150 ye diktrdim. çiçek duvak eldiven taç da dahil.. araştrma yapmadan hemen marka diye kanma bence. gelinlik21 de çok şube açtı ama bi o kadarda memnun olmayan müşterileri de var

Son düzenleme:
çok sağolun güzel mutluluk dilekleriniz için :) ben de diktirmek istemiyorum aslında aynısı olmaz diye ama yerinden almaya kalkınca da bütçenin üstüne çıkıyor. bi de biz birdenbire evlenmeye karar verdik temmuzda bende çeyiz yok birikimimiz yok :P o yüzden şimdi gelinliğe çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası :(

çok sağolun güzel mutluluk dilekleriniz için :) ben de diktirmek istemiyorum aslında aynısı olmaz diye ama yerinden almaya kalkınca da bütçenin üstüne çıkıyor. bi de biz birdenbire evlenmeye karar verdik temmuzda bende çeyiz yok birikimimiz yok :P o yüzden şimdi gelinliğe çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası :(

o zaman git semtinde bi gelinlikçiye.. istanbuldaysan alternatifin çok:1: öyle yerlerde bulmak daha kolay

önünde yeterince vakit var bence o yüzden ucuz-pahalı marka ya da değil bir sürü çeşit gelinliği gelinlikçiyi deneyebilirsin..kadıköy ve fatih de birsürü gelinlikçi var hepsini gez :))) eger kafası çabuk karısan biri değilsen çeşit çeşit modelleri üstünde gör en güzelini seçersin :))) şimdiden mutluluklar :))

önünde yeterince vakit var bence o yüzden ucuz-pahalı marka ya da değil bir sürü çeşit gelinliği gelinlikçiyi deneyebilirsin..kadıköy ve fatih de birsürü gelinlikçi var hepsini gez :))) eger kafası çabuk karısan biri değilsen çeşit çeşit modelleri üstünde gör en güzelini seçersin :))) şimdiden mutluluklar :))

ben biraz takıntılıym galiba yani bi kere onu beğendim ya artık her yerde o modeli ararım :( şimdi bakmamın nedeni de sezon açılmadı ya daha belki yaza göre daha uyguna bulurum diye.gerçi hiç öyle nerde diktirilir falan bilmiyorum

Bu eteklere su dalgası etek deniyor. 1 topa yakın organze kumaş gidiyor böyle bir etek için. Organzenin sentetik olanlarından dikiyorlar bu yüzden, akayın da kaliteli bir malzeme kullandığını sanmam, pek öyle iyi kumaştan gelinliğini de görmedim şimdiye kadar. Bunun benzerini Kadıköy'de Gül Erdem'de görmüştüm, gene sentetik organze ile. İsterseniz oradan bir fiyat alın. Her halükarda 3000 ve üstü bir rakam gerekebilir diye düşünüyorum, dediğim gibi hem metraj çok fazla, hem de işçilik...

Pronovias'ın benzer bir modelini ikinci el satıyorlar:

PRONOVIAS GELİNLİK 2012 MODEL- BENGALA - Gelinlik ve Evlilik Giyim İhtiyaçlarınız sahibinden.com'da - 104473080

sizin bu konuda bilginiz baya fazla galiba çok teşekkür ederim ben de bu ne kumaşı acaba diyodum kendi kendime :) diktirsem bile 3000 üstü diyosunuz yani :(

gelinlik güzelmiş fakat her gelinlikçi aynısını dikemeyebilir biraz daha bakın belki daha güzel ve uygun fiyatlı bulursun

Back